sveiki , noėjau paklausti ar bus nauda man kokia nors ar jokios.
Turiu namie 20kg hanteli ,2hanteliukus po 1.5kg ir gimnastikos guma kuria pririses prie radiatoriaus.
ar bus nauda jei ,
1.Darysiu su 20kg hanteliu pratimus peciam ,trycepsui.(Greit daryt geriau? nes jai lėtai tai i mase bus ir sulėtesiu)
2.Smugiuosiu su 1.5 hanteliais.
3.smugiuosiu be hanteliu prieš veidrodi.taikydamas sau i barzda.(kaikurie sako geriau išsivaizduoti priešininka ir taip treniruotis ,na bet bent jau man prieš veidrodi tikslumas gerėja)
4.Atsisedes su guma imituosiu smugi.( neatsistojus ,nes radiatorius ir prie pat lova ,per trumpa guma atsistojus)
5.Gal juokingai nuskambės ,bet smugiuoju i kieta daikta ,kad grudint krumplius .pradžioi skauda ,kraujuoja poto ipranta ir nieko.( Dauguma sako ant senatves bus nekažka.)
6.Daryčiau atsispaudimus ant krumpliu ,atsilenkimus.
Patarkite išmanantis kaip geriau daryti.Gal ta 20kg hanteli išimti? Nes nuo jo tik letesnis tampi , bet jėgai juk reikia.Ir ar kasdien daryti tokia programa ar kas antra diena ,ar viena diena ta daryti kita ana? Ir svarbiausia yra mityba kiek žinau. Tai kokia patartumėt? Sudeliokit kasnors plana ,nes sakė man bent jau kulturistas ,kad aš tik pavarksiu ir jokios naudos nebus iš šitu mano treniruočiu tokių.
A tipo paieška neveikia ar kaip? Čia treniruotės namuose. Yra ir pirma tema. Papildomai apie svarsčiu: Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti . O jei nori kočiotis, tam yra kultūristų forumai geri. E.G.