Pagrindines diskusijos > Treniruotės

Treniruotes namuose 2

<< < (3/63) > >>

Lonsas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiSveiki,
forume esu naujokas. Štanginėje sportuoju ~6metus, ir tik pusę metų lankiau bokso treniruotes (užsidarė klubas, o daugiau nelabai yra kur treniruotis). Nusprendžiau savarankiškai šiek tiek pasitreniruoti  :maisas: Gal kas galėtų patarti kokius pratimus geriausiai daryt lavinant ištvermę, greitį, sprogstamąją jėgą?

Gali pasiskaityti pirmą dalį šios temos, gali perversti kelis puslapius šios grupės, bus nemažai atskirų temų. E.G.

--- Baigti citatą ---

istverme - begiot, sprogstama - stanginej vystit, o greiciui irgi su svoriais, mazais, bet greitai. as manau tu viska zinai jei 6 metus treniruojies stanginej :)

EzysGazuotas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiSweiki, man 18m is mokyklos grystu beweik wisada 4h, nera salygu aiti i sporto sale tada treniruojuosi namie. Turu sworiu be stangos, bet nzn kokia treniruote daryt ant ziemos, tai patarkit bisky gerai, siaip esu sportawes, tai kruwiu nebijau. Laukiu jusu nuomones.

--- Baigti citatą ---

Lonsas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

--- Baigti citatą ---

Ezy, kad iseina perkelt ir visa posta, nereik cituot :) bent jau seniau lyg eidavo :) o tai cia vargsti su citatom :)

paslaptis:
Pirmiausia reiktų išmokti rašyti lietuviškai, paskui klausti patarimo.

Vilius:
Sveiki, norėjau paklausti, kur įsigyti (tiksliau, kaip vadinasi, nes nežinau, kokiu pavadinimu ieškoti), kur pasidėjus ant grindų tokias kaip dvi rankenas galima daryti įvairius pratimus?

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją