Sportas > Smūginis sportas
Taison - McBride
Lonsas:
Saxum> gal kada... matai man sunku su vilneiskais :). sen busiu vln, taciau su penegais sunku biskuciuka :)
bet turesiu omeny :)
Saxum:
--- Citata ---Saxum> gal kada... matai man sunku su vilneiskais :). sen busiu vln, taciau su penegais sunku biskuciuka :)
--- Baigti citatą ---
Vienas DVD kainuoja kaip butelis alaus :alus:
Šiaip kitą Joninių savaitgalį pats planuoju Kaune būti, jei Storui pavyks su laiku, buriuoti varysim po marias, tai galėčiau prigriebti vieną kitą diskelį.
--- Citata ---
bet turesiu omeny :)
--- Baigti citatą ---
Aš vis klausiu - o kas tas omuo?! :D
Lonsas:
parasysiu iki to laiko :) tai tada reik daugiau kokiu kovu is tamstos paprasyt jai jau tas DVD tik tiek kainuoja :)
pas tave stafke ta pati? vienas pilnas = 2 tusti? :)
Saxum:
--- Citata ---parasysiu iki to laiko :) tai tada reik daugiau kokiu kovu is tamstos paprasyt jai jau tas DVD tik tiek kainuoja :)
pas tave stafke ta pati? vienas pilnas = 2 tusti? :)
--- Baigti citatą ---
Na, stavkė tai ne tiek svarbu, kiek laiko klausimas, ar turėsiu kada perrašyti... :-( Darbe sunku rasti tam laiko, o namie kol kas sąlygų neturiu.
Lonsas:
dar kai kas... zejau dabar ka tik apie taisono kovas toki filmuka ir mitnis tokia kilo.
si kova tik irode, kad didele dali uzima kovotojo xarakteris... ir jis yra bene svarbiausias dalykas. kuri ir reikia ugdyti pirmiausia. juk ir pats maikas pripazino kad nebetas jis jau sirdy, o kunas jo dar pakankamai geras kovoti :)
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją