Sportas > Smūginis sportas
Taison - McBride
Lonsas:
nu kolkas bandau.. siuncia lik... ziuresim kaip toliau :)
Lonsas:
parsisiunciau, parsiunte neblogai tik kokybe prastoka. eina sikt, geriau jau nebuciau siuntes... nuvyle mane maikas... tikrai nuvyle... kovoje neblogai taciau...
yoshida:
Nu tai man irgi itartina ta kova... Tas loxas nei vieno rimto smugio nesudave, tik apsikabines stovejo. Tysonas sudave keleta neblogu, bet nieko labai ipatingo. Neatrode, kad jis labai stengtusi, toks pasyvus kazkoks buvo... O tas nebeisejimas i ringa tai keistenybiu virsune. Bet Mike'as tam airiui nors rankas palauze ir antaki su galva praskele :P
Lonsas:
kad antaki ne su galva ar su galva?
siaip nustebino kad 38m ir vyrukas dar taip puikiai atrodo, beto jam dar parako netruksta, matosi kad jis dar gali kovoti, taciau kaip jis pats sake, matyt kad xarakteris jau nebetas... pavede butent kovine dvasia o ne sugebejimai. beto, kaip jau kazkas man rodos ir minejo, jis niekad istverme nepasizymejo, o cia jau tox amzius.
taciau judejo kaip geriausiais laikais :) visas kaip svytuokle... grazu buvo ziuret... labai meistriskai mazindavo distancija. na o maikas pora kart ji net prigaves gerai buvo, taciau nesugebejo gerai pratest smugiu serijos ir nepasodino ant siknos jaunuolio :)
manau kad betkuriuo atveju jis liks musu sirdyje... gaila kad nedaug as jo jauno kovu mates... :/
Saxum:
--- Citata ---gaila kad nedaug as jo jauno kovu mates... :/
--- Baigti citatą ---
Pas mane yra "Tyson: Man or Machine". Ten visos jo jauno kovos. 3 dalys.
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją