Sveiki, man yra šešiolika metų, namuose sportuoju jau 2 mėnesius (t.y. su hanteliais padirbu, atsispaudimai, preso pratimai ir t.t). Nesu pažengęs, bet nesu ir pradedantysis. Labai norėčiau pradėti lankyti bokso treniruotes savo mieste (klubas yra). Gal galit kaip nors padrąsinti mane, patarti?
AČIŪ 
Sveikas, gerai, kad sportuoji namuose, bet 2 menesiai tai tikrai nera daug, nesi pazenges, taciau tikrai ESI pradedantysis, boksas pasirinkimas manau neblogas ( pats pradejau nuo bokso, taigi ziuriu is savo prizmes...) ; Toliau, jeigu esi is Kauno, tai rekomenduoju tau nueit pas Daugirda, pradedanciajam tas klubas labai tinka, teko ten nueit, pasiziuret, atmosfera tikrai maloni pradedanciajam, ten taves niekas nenusvilps... juk zmones subrende, visi kazkada nuo kazko pradejom... visi buvom naujokai. O jeigu domina pogrindis, mes Garliavoje, karts nuo karto darom Miksuotas treniruotes, pradedant Boksas + Dziudo + Bjj . pm man, jeigu domina duosiu kontaktus vieno zmogaus, kuris dabar pas Daugirda treniruojasi, galesit susiskambint ir kartu nueisit pas daugirda. Jeigu dar kas nors domina visada prasom - pm man.