Bendraamžių kurie ten sportuoja, ar kitų klasiokų kurie sako akd xu**** tas boksas? Pirmu atveju niekas ten nenušvilpinės ten, nes visi yra bendraminčiai, ir džiaugsis dar vienu tokiu

Antru atveju palankęs kurį laika galėsi jiems parodyti kokia gi iš tiesų "xu****" tas boksas. Taip kad nežiūrėk į kitus ir eik ten jei tik yra noras, ir nepamiršk kad kiekvienas žmogus yra unikali asmenybė ir tai parodydamas (pradėjas lankyt boksa) kaip tik užsitarnausi aplinkinių žmonių pagarbą, kad nebijai būti savimi ir išsiskirti iš minios, o jei tavo draugai tave parins reiškia jie nėra tavo draugai, nes tikras draugas priims tave tokį koks esi iš tikrūjų. Kalbant apie pažystamus kurie bandys stumti, yra tyrs vaiantai duoti į snukį

(taip atrodysi ale kietas), užmesti įgnora arba atkirsti kaip nors šustrai, nesgulavoju dabar pavyzdžio gal kada ateityje. Aš rinkčiausi antra varianta, nes pasak kažkurio japonų karatekos (nepamenu deja pasak ko tiksliai): "Stiprus žmogus ne tas kuris visus nugali, o tas su kuriuo niekas nenori kovoti". Va pvz. kol mokiausi vidurinėje buvo toks šustriakas narkomanas, netgi tolimas "giminaitis" išsi3,14nėjo praeinant pro jį maivydavosi ir t.t. Neesmė kad vienu smūgiu jį galėjau iškirst, bet kas iš to, ale gerbt aplinkiniai pradės? Man jų pagarbos nereikia, man užtenka pagarbos tų žmonių kurie ir taip mane gerbia. Juolabiau ir taip jo gyvenimas nenusisekęs, prasinarkašinęs iki ausų, šeimoje santykiai blogi, labiausiai gaila jo motinos, tai ką jau ten su juo prasidėt (ksakant nekišk į šūda rankų nes pats smirdėsi). Taip kad neimk į galva, ir eik ten kur širdis liepia, sekmės sporte ir įstojus į kovotojų gretas.