Administracija > Forumo naujienos

Atnaujintas forumo varikliukas, galimi trikdžiai

<< < (2/5) > >>

laiteriz:
Man vienas dalykas nepatinka: per daug panašūs šriftai. Išskirčiau du dalykus. Pirmas -  tai parašo šriftas beveik nesiskiria nuo pagrindinio pranešimo teksto. Aš siūlyčiau kaip nors padidinti skirtumą, nes dabar truputį kyla diskomfortas peržvelgiant temas... Antras - norėtųsi kad nuorodos daugiau skirtųsi nuo ne-nuorodų. Ten, kur meniu, tai viskas aišku, bet jei bus pranešimo tekste, tai bus sunku atskirti. Dabar sėdžiu prie savotiško monitoriaus, kontrastas nelabai didelis ir dar saulė šalia spigina, tai ... O šiaip tai visai nieko :)

Saxum:
Bazare rašiau, pasikartosiu:

Čia standartinis atnaujintos SMF versijos šablonas. Kadangi mūsų naudotas šablonas ne visiškai suderintas, pernelyg daug krapštymosi su juo, tai įvertinus sugaištą laiką ir pan., nusprendžiau standartinį diegti ir ateityje nesukti dėl to galvos .

Saxum:
Kol kas neturėjau laiko, reikės Boldus nuimti, nes neturėtų būti visur :)

Saxum:
Na štai, aptvarkiau su Boldais, akims ramiau :ruko:

Dėl forumo greičio, kaip ten guodėsi Bazare, tai forumo varikliukas čia ne prie ko. Su laiku striuka, kad išspręsti išspręsti problemas, kurių sukelia negeriečiai su SQL injection'ais... Bet artimiausiu metu viskas veiks gerai.

siamas:
O kur dingo karmos statistika? Ar čia tik aš toks žioplas ir nerandu?

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją