AutoriusTema: Karo policija  (Skaityti 15179 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

hamas

• Svečias
Karo policija
« įjungtas: 2011 Kov 09, 21:36:14 pm »
Sveiki, kiek ziurinejau sita foruma niekur neradau sukurtos temos apie KARO POLICIJA, o ji mane labai domina. Pats neseniai baigiau Lietuvos policijos mokykla, po 1.5 metu mokslo taip gavos, kad apsisprendziau nedirbti policijoje, bet va kariuomene domina nuo pat vaikystes. Tai klausimai butu tokie:

-Kur ieskoti detalesnes informacijos?
-Kaip patekti i Karo Policija?
-Kokie reikalavimai stojant?
-Gal kokiu patarimu, pasiulymu ir siaip girdetu gandu zinot apie Karo Policija?

Buciau labai dekingas jei ka nors atsakytumete man sia tema, nes internete labai mazai informacijos, beje jei ka nors norit suzinoti apie policijos mokykla klauskit, mielai atsakysiu  :alus:

Atsijungęs MindeM

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lap 2007
  • Žinutės: 389
  • Amžius: 36
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Karo policija
« Atsakyti #1 įjungtas: 2011 Kov 09, 21:48:57 pm »
Siūlau užeiti ir pašnekėti. Kontaktai: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Sėkmės!

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #2 įjungtas: 2011 Kov 10, 07:33:32 am »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Sveiki, kiek ziurinejau sita foruma niekur neradau sukurtos temos apie KARO POLICIJA, o ji mane labai domina. Pats neseniai baigiau Lietuvos policijos mokykla, po 1.5 metu mokslo taip gavos, kad apsisprendziau nedirbti policijoje, bet va kariuomene domina nuo pat vaikystes. Tai klausimai butu tokie:

-Kur ieskoti detalesnes informacijos?
-Kaip patekti i Karo Policija?
-Kokie reikalavimai stojant?
-Gal kokiu patarimu, pasiulymu ir siaip girdetu gandu zinot apie Karo Policija?

Buciau labai dekingas jei ka nors atsakytumete man sia tema, nes internete labai mazai informacijos, beje jei ka nors norit suzinoti apie policijos mokykla klauskit, mielai atsakysiu  :alus:

Kiek žinau, atranka vykdoma iš kariuomenės. Bet gal ir priima po policijos mokyklos - xz...
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Amžius: 51
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #3 įjungtas: 2011 Kov 10, 09:51:24 am »
Atranka galima ir iš gatvės. Aišku yra tam tikri kriterijai ir darbas, bei mokslas jėgos struktūrose (esamas, ar buvęs) - vertinamas teigiamai. Nepritapus, galima persivesti į kitus kariuomenės dalinius
Nusmuko kaula :)

hamas

• Svečias
« Atsakyti #4 įjungtas: 2011 Kov 10, 11:39:21 am »
manau vistiek geriau praeiti kokius savanorius, kad bendra supratima tureti apie karyba, nes policijos mokykloje tai dragunu batalijone gyvenome 3 menesius, ten rytais keldavomes 6 val. begiodavome, bet mes ten tik gyvenom, laisvai judejom, nieko rimto. O mokykloje ismokome ardyti pistoletus, rikiuotes pagrindai, statutas, fizo, kovines imtynes, taktika, teise kas dar gali skirtis Karo Policijoje? beje vienas pazistamas sake esas girdejas, kad ten labai sunku, idomu kuom tas sunkumas pasireiskia, bendru kruviu butent fizo  :nezino:

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #4 įjungtas: 2011 Kov 10, 11:39:21 am »

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Amžius: 51
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #5 įjungtas: 2011 Kov 10, 12:30:43 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
manau vistiek geriau praeiti kokius savanorius, kad bendra supratima tureti apie karyba, nes policijos mokykloje tai dragunu batalijone gyvenome 3 menesius, ten rytais keldavomes 6 val. begiodavome, bet mes ten tik gyvenom, laisvai judejom, nieko rimto. O mokykloje ismokome ardyti pistoletus, rikiuotes pagrindai, statutas, fizo, kovines imtynes, taktika, teise kas dar gali skirtis Karo Policijoje? beje vienas pazistamas sake esas girdejas, kad ten labai sunku, idomu kuom tas sunkumas pasireiskia, bendru kruviu butent fizo  :nezino:
Fiziniam pasiruošimui ten skiriamas ypatingas dėmeys. Savaime suprantama "marš brosokai" ir panašiai.
Nusmuko kaula :)

Atsijungęs Dojo

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2006
  • Žinutės: 2046
  • Vieta: Vilnius
  • -DOJO-

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Karate Goju Ryu klubas "DOJO"
« Atsakyti #6 įjungtas: 2011 Kov 10, 13:07:22 pm »
Pries pora metu domejaus as situo klausimu. buvau Vilniuje nuejes per pazistamus i karo policija. esme paprasta, kaip ir Skeptikas rase ima is kariuomenes. Is gatves nelabai, pas mane ir pabaigta policijos mokykla, darbas policijoj 6 metai, bet tas nieko nedave.
Varai pirma kiap ir priklauso visiems kursus standartinius rukloje, tada kazkur patenki, dirbi ir jei gerai pasirodai, duodi prasyma i karo policija, tada testai ri vsio arba dirbi arba ne.

Va tiek buvo man ziniu pries du metus
Pagarbiai,
Dojo

Kovos menų teorija praktiškai - Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Norintys ieško galimybių, nenorintys - priežasčių

hamas

• Svečias
« Atsakyti #7 įjungtas: 2011 Kov 10, 13:31:15 pm »
Tai butina eiti BKM ar uztenka buti savanoriu jei kad patektu i Karo Policija?

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Vieta: Klaipėda
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #8 įjungtas: 2011 Kov 10, 19:58:30 pm »
Is savanorių irgi tinka. Priimant tikrina fizo pasiruošimą, gal dar kažką. Aukštasis mokslas - privalumas. Policijos mokykla, manau, irgi.

Kas dėl pačios karo policijos - nemėgsta jų vargšų kituose daliniuose... Tai labai atsiliepia ir bendruosiuose kursuose  :angel: Instruktoriai irgi juos "myli".

Gan svarbus momentas - pasidomėk, kokioms pareigoms skelbiamas konkursas ir koks pareiginis laipsnis, nes gatves šlifuoti ir gaudyti tuos, kas be kepurės vaikšto, galima ir būnant eiliniu kokius 8 metus....
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

hamas

• Svečias
« Atsakyti #9 įjungtas: 2011 Kov 11, 00:07:16 am »
zodziu kaip karo policija yra beveik tas pats ir civiline policija, niekas taves nemegs, niekas taves negerbs, niekas taves nesupras kam esi reikalingas, nors be sios strukturos manau isvis normalusgyvenimas nera imanomas. Supratau, kad geriau i dar didesni suda nelysti  :alus:

« Atsakyti #9 įjungtas: 2011 Kov 11, 00:07:16 am »

paradive2000

• Svečias
« Atsakyti #10 įjungtas: 2011 Kov 12, 17:44:06 pm »
nei toje KP sunku, nei ka, kartele nuleista, priima bele ka. priejo ziopeliu alfabetu, ir jis jau KP, nosis uzriesta, ir t.t. kiek teke susidurt - TIK blogi prisiminimai ir neigiamas poziuris i juos... IMHO, perdetas tos strukturos vaidmuo, ir pagal mane jie mala s..... ir ne ka daugiau, tik bando prisikabint prie eziuko a-lia "kodel neskustas", tad, mano galva, jie beveik nereikalingi.

« Atsakyti #10 įjungtas: 2011 Kov 12, 17:44:06 pm »