Pagrindines diskusijos > Karyba

Karo policija

<< < (2/3) > >>

Raimis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtimanau vistiek geriau praeiti kokius savanorius, kad bendra supratima tureti apie karyba, nes policijos mokykloje tai dragunu batalijone gyvenome 3 menesius, ten rytais keldavomes 6 val. begiodavome, bet mes ten tik gyvenom, laisvai judejom, nieko rimto. O mokykloje ismokome ardyti pistoletus, rikiuotes pagrindai, statutas, fizo, kovines imtynes, taktika, teise kas dar gali skirtis Karo Policijoje? beje vienas pazistamas sake esas girdejas, kad ten labai sunku, idomu kuom tas sunkumas pasireiskia, bendru kruviu butent fizo  :nezino:

--- Baigti citatą ---
Fiziniam pasiruošimui ten skiriamas ypatingas dėmeys. Savaime suprantama "marš brosokai" ir panašiai.

Dojo:
Pries pora metu domejaus as situo klausimu. buvau Vilniuje nuejes per pazistamus i karo policija. esme paprasta, kaip ir Skeptikas rase ima is kariuomenes. Is gatves nelabai, pas mane ir pabaigta policijos mokykla, darbas policijoj 6 metai, bet tas nieko nedave.
Varai pirma kiap ir priklauso visiems kursus standartinius rukloje, tada kazkur patenki, dirbi ir jei gerai pasirodai, duodi prasyma i karo policija, tada testai ri vsio arba dirbi arba ne.

Va tiek buvo man ziniu pries du metus

hamas:
Tai butina eiti BKM ar uztenka buti savanoriu jei kad patektu i Karo Policija?

Skeptikas:
Is savanorių irgi tinka. Priimant tikrina fizo pasiruošimą, gal dar kažką. Aukštasis mokslas - privalumas. Policijos mokykla, manau, irgi.

Kas dėl pačios karo policijos - nemėgsta jų vargšų kituose daliniuose... Tai labai atsiliepia ir bendruosiuose kursuose  :angel: Instruktoriai irgi juos "myli".

Gan svarbus momentas - pasidomėk, kokioms pareigoms skelbiamas konkursas ir koks pareiginis laipsnis, nes gatves šlifuoti ir gaudyti tuos, kas be kepurės vaikšto, galima ir būnant eiliniu kokius 8 metus....

hamas:
zodziu kaip karo policija yra beveik tas pats ir civiline policija, niekas taves nemegs, niekas taves negerbs, niekas taves nesupras kam esi reikalingas, nors be sios strukturos manau isvis normalusgyvenimas nera imanomas. Supratau, kad geriau i dar didesni suda nelysti  :alus:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją