Pagrindines diskusijos > Karyba
Karo policija
hamas:
Sveiki, kiek ziurinejau sita foruma niekur neradau sukurtos temos apie KARO POLICIJA, o ji mane labai domina. Pats neseniai baigiau Lietuvos policijos mokykla, po 1.5 metu mokslo taip gavos, kad apsisprendziau nedirbti policijoje, bet va kariuomene domina nuo pat vaikystes. Tai klausimai butu tokie:
-Kur ieskoti detalesnes informacijos?
-Kaip patekti i Karo Policija?
-Kokie reikalavimai stojant?
-Gal kokiu patarimu, pasiulymu ir siaip girdetu gandu zinot apie Karo Policija?
Buciau labai dekingas jei ka nors atsakytumete man sia tema, nes internete labai mazai informacijos, beje jei ka nors norit suzinoti apie policijos mokykla klauskit, mielai atsakysiu :alus:
MindeM:
Siūlau užeiti ir pašnekėti. Kontaktai: Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti Sėkmės!
Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiSveiki, kiek ziurinejau sita foruma niekur neradau sukurtos temos apie KARO POLICIJA, o ji mane labai domina. Pats neseniai baigiau Lietuvos policijos mokykla, po 1.5 metu mokslo taip gavos, kad apsisprendziau nedirbti policijoje, bet va kariuomene domina nuo pat vaikystes. Tai klausimai butu tokie:
-Kur ieskoti detalesnes informacijos?
-Kaip patekti i Karo Policija?
-Kokie reikalavimai stojant?
-Gal kokiu patarimu, pasiulymu ir siaip girdetu gandu zinot apie Karo Policija?
Buciau labai dekingas jei ka nors atsakytumete man sia tema, nes internete labai mazai informacijos, beje jei ka nors norit suzinoti apie policijos mokykla klauskit, mielai atsakysiu :alus:
--- Baigti citatą ---
Kiek žinau, atranka vykdoma iš kariuomenės. Bet gal ir priima po policijos mokyklos - xz...
Raimis:
Atranka galima ir iš gatvės. Aišku yra tam tikri kriterijai ir darbas, bei mokslas jėgos struktūrose (esamas, ar buvęs) - vertinamas teigiamai. Nepritapus, galima persivesti į kitus kariuomenės dalinius
hamas:
manau vistiek geriau praeiti kokius savanorius, kad bendra supratima tureti apie karyba, nes policijos mokykloje tai dragunu batalijone gyvenome 3 menesius, ten rytais keldavomes 6 val. begiodavome, bet mes ten tik gyvenom, laisvai judejom, nieko rimto. O mokykloje ismokome ardyti pistoletus, rikiuotes pagrindai, statutas, fizo, kovines imtynes, taktika, teise kas dar gali skirtis Karo Policijoje? beje vienas pazistamas sake esas girdejas, kad ten labai sunku, idomu kuom tas sunkumas pasireiskia, bendru kruviu butent fizo :nezino:
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją