Nu dar viena pasisakyma imesiu, nes tinka daugeliui citatu ten kur buvo praverte mae geri ir t.t. Kaip netinkamus smugius kojomis gatveje laikau smugius i galva, nes jie per daug rizikingi, o tie kas mate mano pamokeles ar skaite, tai turejot matyt, kad as ir pats naudoju ir rekomenduoju tiek mae geri, tiek ushiro geri, nes jie tam tikrose situacijoe labai pravercia, esme yra tik tai, kad tai jau priskiriu prie sudetingesniu veiksmu, nes reikai tam tikros koordinacijos, kad islaikyt balansa, iskelt kojas ir t.t. Dar karta kartojuos - supraskit tai, kad apsiginti nori ismokti ir zmones, kurie net nesugeba iskelti kojos iki bambos nenugriuve, todel kai kalbama apie savigyna visiems, reikia ivertinti tai, kad net low kickas kai kam gali but ypac sunkus, nes nesugebes persukt dubens, peleist kojos, islaikyt balanso ir t.t., todel tai priskiriama prie sudetingesniu smugiu, kuriuos realiose situacijose sunkiau atlikti. Man tai tie smugiai atrodo visikai paparsti, nes kyokushin laikais kojos buvo mano arkliukas ir net dabar smugiai i galva atrodo iprasti, bet ziurekit is toliau i visa visuma, nevisada kalbama apie savigyna kovotojams (apie tai kalbejau aukstesniame komentare). Tad SAVO veiksmu arsenale visi gali tureti tai kas jam patinka ir gal veikia, bet ivertinkit ir tu veiksmu rizika ir bukit pasiruose tolimesnius veiksmus, kurie bus reikalingi, jei sudetingos technikos nesuveiks, kas gatveje nutinka labai daznai, ypac jei susiduriama su priesininku, kuris kazka apie tai ismano, o tokiu siais laikais daug. Tai tiek.
Tema apie spyrius. Tai ir kalbam apie spyrius. Postus, kur nukeliauta kas yra savigyna ir su kuom ji valgoma, perkėliau į temą Tradicinė ir šiuolaikinė savigyna: Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba
Prisijungti . manau čia galima kalbėt kiek Elijaus savigyna priimtinesnė nei kovos menas. E.G.
P.S. Temą rakinu, kol diskusija persimes į nurodytą temą. Kaip ir minėjau, jei ko neperkėliau, rašykit į PM, sutvarkysiu. E.G.