Butu idomu isgirsti tavo istorija
Na jei idomu tai man nesunku, nors siaip deretu diplominis testi, na bet ir pertraukele nepakenks.
Taigi, esu zmogus gana ramus, problemu neieskau, durniams kelia irgi uzleidziu, bent jau pakol ant galvos dar nelipa. Vienu zodziu jei rimtai tai gyvenime teko mustis 3 kartus, tfu tfu tfu noreciau, kad daugiau ir nereiktu, nors visos tos baigesi mano naudai. O visos trys vyko del sesers (geras brolis
) kazkaip vis sugebedavo uzsirauti ant bernu.
Pirmas kartas - sesuo, pusbrolis ir as, mazi mes dar ten buvom, max 10 metu man buvo tada. Jiems abiems dar maziau. Kaime pas senele durninejom sau ir gavosi taip, kad nelakstydamas su galva i peciu tvojau
o gal sugriauti norejau
nebepamenu. Linksmybes baigesi, bent jau man, teko sedeti ramiai su saltu slapiu skuduru ant galvos. Tiedu dar tese, zaidimai perejo prie pasikumsciavimu, paskui jau prie ranku lauzymu, ka ten mergiote padarys pries pusbroli, kuris uz ja vos 2 kart didesnis. Tas uzsuko ranka ir net negalvojo paleisti ir dar labiau suka. ta i asaras, na broliukas ejo ginti, klausyt niekas manes neklause tai teko pradet tuo paciu skuduru mosikuotis. I veida kelis kartus uztvojau ta skepeta slapia, tas pusbroliui nepatiko, dar labiau pradejo ranka sukti, sesuo labiau verkti as greiciau ir smarkiau su mosikuotis. Na ir kazkuriuo momentu truko pusbroliui kantrybe, as irgi neiskesciau jei kas istisai su slapiu skuduru per veida trankytu. paleido sese ir soko ant manes rekdamas as tau snuki isdauzysiu :punch1: teko trauktis ten kur daugiau vietos ir laukti pazadu istesejimo. Pirmas vaziavo pusbrolis, bet zmogelis neapskaiciavo atstumo, kumstis praejo palei pat nosies gala. Po tokiu jo darbu, taikos pypke teko pakasti ir traukti karo kirvi paciam. Tvojau as, situacija ta pati, atstumas per didelis, net ir as su savo ilgom rankom nepasiekiau jo, bet tada kazkaip momentaliai atitraukiau ranka atgal ir vaziavau iskart dar karta. Sikart kontaktas, kliuvo kiek pamenu siek tiek zemiau paakio kaires puses, vienu zodziu ten kur kaulas iskiles jauciasi. O jis ka? Susieme tik uz tos vietos ir dingo, isejo namo. Po to susitikau ji po 3 - 4 savaiciu tiktai ir kas buvo keista, kad buvo dar zyme toj vietoj kur pataikiau. Po to vel draugai
Antras kartas - kieme. Vel sesute kazkoks velnias sugalvojo lupti. As su chebra zaidziau siek tiek toliau, atleke sesers draugai pranesti kas vyksta. Nulekiau su visa chebra ziuret kas vyksta. Tas sese iskart paleido ir norejo trauktis, bet kad as nelabai norejau jo paleisti uz tokius darbus, o dar draugai visi ratu apstoje. Is jo siaip jokio pasipriesinimo ir nesulaukiau, net negera dabar prisiminus pagalvoti kam as ji musiau, butu uzteke pendelio vieno. Is pradziu lengvi pasistumdymai, atstumiau ji siek tiek nuo manes ir galvojau kas toliau daryt. Visi draugai rekia apstoje is kojos is kojos
na teko bandyti is kojos. Pagal atlikima tai gavosi kazkas panasaus kaip dabar atsimenu i yoko geri, i krutine kazkur, bet nekliuvo, per toli stovejom vienas nuo kito, na bet bet jau reginiu liaudziai buvo, kad kazkas is kojos bande. Kai nekliuvo tai koja nuleides priejau arciau ir tvojau ranka. Kliuvo panasiai kaip pusbroliui, gal kiek silpniau, nes melyne nebuvo labai didele po to kai susitikau as ta vaiki.
Trecias kartas - Kaunas, tiksliau Garliava. Sveciuose pas gimines, as laksciau su pusboliu, o sesuo su pussesere. Na ka, sesute vel kazkam nepatiko, sikart kavianskas norejo pamokyti. pamenu tik kad reikejo begti ginti, o ten nubegus stovi berniokas vos ne 2 kart uz mane sunkesnis, turejo gerai atrodyti toks sakaliukas kaip as pries ji
ten vel iskart sesers jau jam nebereikejo, teko su manimi tvarkytis. Apsejom be smugiu rankom, jis tik spardytis norejo. spyre viena pendeli kazkoki, megejas buvau kojas gaudyti, pavyko ir ta kart. vos tikpagaves koja kirtau per ta koja ant kurios jis stovejo, muses tik nubaidziau o efekto jokio. Na kas tada daryt, ai velniai nemate pradejau traukti ji, is pradziu jis dar bande siek tiek sokineti bet galu gale teko griuti jam. Tada siek tiek patampiau ji uz kojos po zole ir paleidau. Nebepuole nei jis manes nei man reikejo dar kazkam rodyti kad negalima listi prie mano sesers. Taip ir baigesi viskas.
Tai va tokios mano istorijos. Aisku cia nei savigyna nei kas, na bet lengvam pasiskaitymui turetu tikti. Nuo to laiko neteko daugiau mustis. Kaip sakiau, noreciau kad ir nebereiktu. O sesutes daugiau gal irgi nebereiks ginti, dabar vyra turi, nebent teks vaika jos mokyti kas reikia daryt kai negeri vaikai prie seseru lenda.