AutoriusTema: Skaudantis petys  (Skaityti 3212 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Purtals

• Svečias
Skaudantis petys
« įjungtas: 2011 Sau 31, 16:46:04 pm »
Sveiki museikos :)
Taigi turiu tokia problemele. Praeita savaite sportuojant kazkaip atsikaliau peti , ne tai , kad issinarinau , bet trenkdamas sonini pataikiau i alkune ir dabar sukinejant ar judinant peti jis traska , smugiuojant kad ir i ora skauda petys , o del to treniruotes tampa nebe tokios malonios... Gal ka patartumet, gal yra kokiu pratimu ar maisto papildu kurie galetu man padeti :)
Tiesa , dar pradejau vartoti animal pump (labiau stangistu papildas,  bet pigiau gavau tai tiek to), gal kas bandet, ka gero galetumet apie ji pasakyt ?
Aciu visiem uz pagalba ;) :maisas:
P.s. Jei uztersiau si garbu foruma savo tema ir jei kazkur jau buvo atsakymai i mano klausimus , tai tada prasau pagalbos juos randant , nes man nesiseke  :oops:
« Paskutinis taisymas: 2011 Sau 31, 16:51:32 pm nuo Purtals »

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 1680
  • Amžius: 37
  • Vieta: Anapus kompiuterio
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
Re: Skaudantis petys
« Atsakyti #1 įjungtas: 2011 Sau 31, 19:08:55 pm »
va, man ta pati problema. peties sutrenkimas. pamirsau siandien pas gydytoja nueit, reiks rytoj... seiptai nuo sumusimu koki nors cremai, tepalai ir pan. turetu padet. ir masazas. isitrini kremu, pasimasazuoji ir lauki kol praeis  :banging:
:kava:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

"Kaip padaryti, kad smugis is kaires eitu kaip ish desines?"
"- treneruotis ir neuzdavinet durnu klausimu"

Purtals

• Svečias
« Atsakyti #2 įjungtas: 2011 Vas 01, 10:16:20 am »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
va, man ta pati problema. peties sutrenkimas. pamirsau siandien pas gydytoja nueit, reiks rytoj... seiptai nuo sumusimu koki nors cremai, tepalai ir pan. turetu padet. ir masazas. isitrini kremu, pasimasazuoji ir lauki kol praeis  :banging:
Kad pas tuos gydytojus nueini , pasakai , kad tarkim skauda kazka , ar kazka patempes esi (yra buve , kad del kojos ejau) , tai jie saltu veidu sako skauda - nesportuok, israso koki kremuka is reklaminiu ir viskas , nei naudos nei ka :) O siaip tai jo tepu visokiais tai geliais , bet nezinau nepadeda jie man.

O dar del to Animal Pump, ar tikrai nera bandziusiu , nes vakar pradejau tai toks idomus jausmas , kaip narkomanui , einu pilnas energijos , kalbu nesustodamas , prakaitas pila ;D Nebesuprantu kas daros :D

Atsijungęs MindeM

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lap 2007
  • Žinutės: 389
  • Amžius: 36

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #3 įjungtas: 2011 Vas 02, 09:15:04 am »
Kol esi traumuotas, tikrai geriau nesportuok.

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #4 įjungtas: 2012 Lap 05, 11:01:28 am »
Pagaliau prisiverčiau nueiti pas gydytojus. Tai rado, kad pas mane "Peties sąnario ankštumas (sindromas)". Mol kažkaip netolygiai sudilo, todėl yra skausmai. Pagal daktarus, pas mane gan geras tas išdilimas, nelabai skausmingas, gan paslanki ranka. Gydymas - smūginėmis bangomis. Pirmas kartas praėjo sunkiai, ypač jei pataiko per kaulą... Net šonkauliai skamba... Bet po to apsipratau. Jau 5 procedūros, ir tik geryn. Žiūrėsim su laiku, kaip ten kas...
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #4 įjungtas: 2012 Lap 05, 11:01:28 am »