Man paliko ispudi Niat Nam ir Ninjutsu pasirodymai
Del Niat Nam jau pasake Saxum:
Niat-niam, kaip supratau, puiki akrobatika su koviniais elementais... Vaikams turėjo patikt.
O Nindzes isejo kaip tik tuo laiku kai as prisiziurejes wingtsun`istu su aikidokais vos neuzmigau. Ninziu pasirodymas pasizymejo tiksliais greitais judesiais o darbas su ginklais paliko nemaza ispudi ypac po Niat Nam ir aikido atstovu parodomuju kovu su ginklais, niatnamieciai tai dar nieko ... kaip gimnastikai tai net gerai, bet aiskiai matesi kad kardu visa savo praktika tik ora dauze, nes smugiu nemaciau. O aikidoku "vechtavimo" as nekomentuosiu, nors aikikai visai neblogai pasirode su bokenais, bet kiti aikidokos ...
Taip kad Ninjutsu atstovai buvo to vakaro lyderiai: greitai, tiksliai, mirtinai. Matesi kad jie rimtai ruosesi siam rengiuniui ir ju pasirodymas buvo tikrai puikus.
Del Wingtsun galeciau pasakyti kad daugiausia buvo WT federacijios PR nei viso kito, o demonstravimas man nelabai patiko ... Galbut del to kad buvau susinervines po to ilgo filmuko.
Del aikidoku pritariu Saxum nuomonei ... nors ir nelabai man aikido patinka
Lao-tai .... beveik nepaliko ispudzio, o kai kur net sukele juoka. Apsidziaugiau kai istrauke nunchakus, bet mane, kaip nunciu megeja smarkiai nuvyle, kelis kartus pakartojo 3 skirtingus judesius ir uzsiukslyne scena kopustais pabego
Muay thai -

merginos nepatiko, bet ne tai svarbiausia
pasirodymas buvo labai paprastas ir trumpas ... tykejausi kazko ispudingesnio
Karate akademia ... ju pasirodymas tikrai buvo skirtas daugiausiai vaikams ... taip kad nekomentuosiu ir apsieisiu be kritikos.
Bendrai man renginys labai patiko, sedejau dar prie pat scenos is desines :O tikrai buvo i ka paziureti, tikiuosi dar bus nemazai panasiu renginiu ...