0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.
Gal kam bus įdomu. Bruce Lee nuotraukos:Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
ketvirta nuo apačios įdomi, niekad nebuvau matęs, BongSau-WuSau blokas... ir dauguma kitų nebuvo matytas, gerą nuorodą radai, respect mjo... Briusas yra Briusas... čia manau dauguma iš forume sėdinčių kovos menais pradėjo užiiminėti būtent po"Drakono sala" arba "Fist of Fury"
Gal aš pervargęs, nes dvi naktis be miego, kadangi anatos egzas, bet ar čia ne paprasčiausias lap-sau ciklas?
Vo vo vo, ir aš norėjau tai sakyt...
ir taip, ir taip galima sakyti. galima sakyti, kad foto pavaizduotas blokas, galima sakyti kad tas užfiksuotas veiksmas galėtų būti užfiksuota LapSau dalis. Bet kokiu atveju, vaizdas statinis (čia ne video), Briusas Lee nuotraukoje per pakankamai didelį atstumą nuo savo mokytojo, todėl mano nuomone kaip LapSau distansija šiek tiek per didelė LapSau. O iš kitos pusės, mano įvardintas WuSau - BongSau ir yra iš esmė viso LapSau pagrindas. Tiek iš mano pusės.
Na, įvedus į google paiešką kaip lap sau, iš karto paieškoje pasirodo ši nuotrauka.
Vinčiūno egzamininis sparingas, Serbija:Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiVinčiūno vasaros stovykla:Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Pirma kart matau kažką įspūdingesnio, galima prie kai ko prisi3,14isti, bet visvien neblogai dirba. Mano akimis. Bet vat kojų tai trūksta!
Ten nebuvo kažkokių apsaugų, tai buvo sutarta kovot be kojų.
o kuris steve tau video labiau patiko?
čia neblogai kojų darbas parodytasJūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti