AutoriusTema: Wing Chun (Tsun) technika ir jos niuansai 4  (Skaityti 124166 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Vilius

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Spa 2010
  • Žinutės: 255
  • Amžius: 35
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Wing Chun (Tsun) technika ir jos niuansai 4
« Atsakyti #255 įjungtas: 2011 Kov 21, 18:03:14 pm »
Norėčiau pridėti, jog Koong sau  apsaugas dėvi mokiniai, vis tik neprofesionalai jie.Meistrai apsaugų nedėvi.
Skelbimas
Dingo LABAI PROTINGAS šuo. Šarikai, jeigu tu perskaitei šį skelbimą,
paskambink namo.

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 1680
  • Amžius: 37
  • Vieta: Anapus kompiuterio
  • Lytis: Vyras
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #256 įjungtas: 2011 Kov 21, 18:32:37 pm »
del kepenu, tai zinau tik viena unikalu atveji, kai Bas Ruten kazkam pramuse. smugis ejo be pirstiniu, plika ranka. daugiau kazkaip girdet neteko. ypac kai su pirstinem baladojasi  :punch: o kiokushinai pastoviai plikom rankom kapojasi ir visiem tos kepenys laiko. o del to pasiskirstymo po vidaus organus, tai kad smugis praeitu i "giluminius sluoksnius" ir pasiskirstytu po organus, pirma jis turi pramust kieta ir neretai uzgrudinta raumenu sluoksni  :rolleyes: nu bent jau as taip suprantu. nu, o jeigu raumenys tokio smugio negali sulaikyt, tai ka ten ta liemene tada padarys  :nezino: reiskia per visas barikadas turi praeit chi energija ir susprogdint vidaus organus  :D  tik neisizeiskit,  :friends: as tiesiog niekada nesimokinau tokiu "smugio paskirstymo po organus" techniku, tai man cia tikrai kaip kokia fantastika atrodo  :nezino:

tiesa, nezinau tu liemeniu sudeties, niekada tokiu nedevejau. ten gal yra kazkoks kietas skydas po paminkstinimu? nes jeigu ten tik toks is paziuros plonas paminkstinimas, tai ka jis gali apsaugoti? tikrai neatstos pilvo preso.
:kava:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

"Kaip padaryti, kad smugis is kaires eitu kaip ish desines?"
"- treneruotis ir neuzdavinet durnu klausimu"

Atsijungęs sakalas

• VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2008
  • Žinutės: 1350
  • Amžius: 42
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Bokso Klubas Viksoras
« Atsakyti #257 įjungtas: 2011 Kov 21, 21:35:10 pm »
coffeedrinker:
Citata
del kepenu, tai zinau tik viena unikalu atveji, kai Bas Ruten kazkam pramuse. smugis ejo be pirstiniu, plika ranka. daugiau kazkaip girdet neteko. ypac kai su pirstinem baladojasi  :punch: o kiokushinai pastoviai plikom rankom kapojasi ir visiem tos kepenys laiko.
as zinau ir daugiau "unikaliu" atveju :D Pats esu pramuses tiek su 10 oz tiek su 14 oz tiek su 16 oz pirstinem ;)  Ir ne viena karta ir ne vienam :P Bet tam reikia visu pirma zinot kaip must, zinot kur must ir turet gera pastatyta smugi, na dar momenta pagaut, tada jokie raumenys nepades. Tiesa dar gal du ar tris kartus sulauziau, iskeliau sonkaulius su bokso pirtinem musdamas i kepenis, tik nepamenu su kokio svorio pirstinem musiau. Taigi jokios mistikos su kepenimis nera, jei kas netiki  galiu pabandyti trenkti :D Bet netikiu, kad koks wingtsiunistas tai padarytu, kiek man teko susidurt pas juos tiesiog nera smugio tam, o dar ir trajektorija ne optimali siam reikalui.
Kitas dalykas su koja esu ne viena karta mates kaip tie patys Spakovai pramusinejo kepenis tiek sparinguose tiek varzybose.
« Paskutinis taisymas: 2011 Kov 22, 23:04:52 pm nuo sakalas »

Atsijungęs Vilius

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #258 įjungtas: 2011 Kov 22, 22:17:59 pm »
Kažkaip į mano klausimą nebuvo atsakyta, Ežiogazuoto klausiu, ar WT lat-sau jau yra  laikoma kova ar ne?
Skelbimas
paskambink namo.

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #259 įjungtas: 2011 Kov 23, 09:58:58 am »
Kažkaip į mano klausimą nebuvo atsakyta, Ežiogazuoto klausiu, ar WT lat-sau jau yra  laikoma kova ar ne?
Tai jei Lat Sau vadiname kaip iš anksto žinomus priešininko veiksmus prieš mane, kokia čia gali būti kova? Ji gali peraugti į nedidelę ir trumpą kovą, jei žinodamas, kaip puola priešininkas aš ginuosi, o po to kontraatakuoju, ir "susikaunam". Tokius dalykus aš mėgstu, ir jie būna labiau praktikuojami per "kovinį WT". Tada ir kontaktas rimtesnis būna, ir šalmai. O pratimai, kai aš puolu vat taip, ir tu giniesi vat taip (arba laisvai) būna beveik visada per įprastines treniruotes ir to nelaikau kova. O ar WT tai laiko kova, tai kol kas negaliu pasakyt. Manau, kad ne.
Ar atsakiau į klausimą?
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #259 įjungtas: 2011 Kov 23, 09:58:58 am »

Atsijungęs Vilius

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #260 įjungtas: 2011 Kov 23, 10:08:56 am »
Taip  :alus:
Skelbimas
paskambink namo.

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #261 įjungtas: 2011 Kov 23, 16:32:05 pm »
coffeedrinker:as zinau ir daugiau "unikaliu" atveju :D Pats esu pramuses tiek su 10 oz tiek su 14 oz tiek su 16 oz pirstinem ;)  Ir ne viena karta ir ne vienam :P Bet tam reikia visu pirma zinot kaip must, zinot kur must ir turet gera pastatyta smugi, na dar momenta pagaut, tada jokie raumenys nepades. Tiesa dar gal du ar tris kartus sulauziau, iskeliau sonkaulius su bokso pirtinem musdamas i kepenis, tik nepamenu su kokio svorio pirstinem musiau. Taigi jokios mistikos su kepenimis nera, jei kas netiki  galiu pabandyti trenkti :D Bet netikiu, kad koks wingtsiunistas tai padarytu, kiek man teko susidurt pas juos tiesiog nera smugio tam, o dar ir trajektorija ne optimali siam reikalui.
Kitas dalykas su koja esu ne viena karta mates kaip tie patys Spakovai pramusinejo kepenis tiek sparinguose tiek varzybose.

Tai kurioje čia ligoninėje spėja visiems kepenis operuot?  :chmm: Tiek įtrūkusių kepenų... Nes aš žinau atvejį, kai kepenys trūko nuo smūgio, o tu matomai kalbi apie tiesiog pajungimą. Tai čia net nesiskaito :)

Atsijungęs sakalas

• VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Bokso Klubas Viksoras
« Atsakyti #262 įjungtas: 2011 Kov 23, 20:57:27 pm »
Saxum:
Citata
Tai kurioje čia ligoninėje spėja visiems kepenis operuot?  :chmm: Tiek įtrūkusių kepenų... Nes aš žinau atvejį, kai kepenys trūko nuo smūgio, o tu matomai kalbi apie tiesiog pajungimą. Tai čia net nesiskaito
nu zinoma, kad apie nujungima, o ne apie trukusius kepenis, da neteko susidurt, kad kam truktu, nors aisq visko gyvenime buna kam tulzis kam kepeys, kas isvis mirst i galva gaves, o dar kas bega ir numirsta nuo sirdies smugio. Viskas imanoma, bet dazniausiai buna tiesiog nujungimas ir niekas neplysta, o ir nujungt nera taip paprasta ir ne kiekvienas sugeba tai ka kalbet apie plesima.

Atsijungęs baramui fighter

• Rokudan (6 dan)
  • *
  • Žinutės: 3587
  • Amžius: 49

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #263 įjungtas: 2011 Kov 23, 21:34:03 pm »
sakalai, o tu čia kur taip tas kepenis atjungei ir sulaužei? varžybų metu dalyvaudamas, ar jau treneris būdamas per treniruotes?
už tokius, ir daug mažesnius ''nujungimus'' treneriams yra baudžiamoji atsakomybė numatyta... tyčinis ar netyčinis sužalojimas, bet treneris
neša pilną atsakomybę už savo auklėtinius ir jų sveikatą, net ir tuo atveju jei auklėtiniai vienas kitą sužaloja treniruočių metu
ОТВЕТСТВЕННОСТЬ без любви делает человека БЕСЦЕРЕМОННЫМ.
СПРАВЕДЛИВОСТЬ без любви делает человека ЖЕСТОКИМ.
ПРАВДОЛЮБИЕ без любви делает человека КРИТИКАНОМ.
ВЛАСТЬ без любви делает человека НАСИЛЬНИКОМ.
БОГАТСТВО без любви делает человека ЖАДНЫМ.
ВЕРА без любви делает человека ФАНАТИКОМ.

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #264 įjungtas: 2011 Kov 23, 22:16:16 pm »
sakalai, o tu čia kur taip tas kepenis atjungei ir sulaužei? varžybų metu dalyvaudamas, ar jau treneris būdamas per treniruotes?
už tokius, ir daug mažesnius ''nujungimus'' treneriams yra baudžiamoji atsakomybė numatyta... tyčinis ar netyčinis sužalojimas, bet treneris
neša pilną atsakomybę už savo auklėtinius ir jų sveikatą, net ir tuo atveju jei auklėtiniai vienas kitą sužaloja treniruočių metu

Sakakle, aš skūsiuos, ir BK tau mažiausiai du kartus gresia  :kikena: . Man buvo tik trumpas atjungimas-prisėdimas, nelaužė ir neplėšė, bet vis tiek  :kikena: . Baramui, jei galima plačiau, bo negirdėjęs tokio straipsnio...
Ir pabandom tai surišt si vinčiūno technika, bo jau krypstam į lankas... Dar teks rakint temą, o po to pas save prašyt leidimo, kad atrakint...
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

« Atsakyti #264 įjungtas: 2011 Kov 23, 22:16:16 pm »

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Žinutės: 1680
  • Amžius: 37
  • Vieta: Anapus kompiuterio
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #265 įjungtas: 2011 Kov 23, 22:34:50 pm »
 :rolleyes: bandykim susiet tai su wingchiunu. gal reiketu WT(WC) treneriams numatyti baudziamaja atsakomybe uz smegenu plovima?  :D

o jeigu rimtai, tai man butu labai idomu daugiau suzinoti apie tuos smugius delnu i korpusa  :chmm: (gal kokia nuoroda kartais turetumet? buciau dekingas, nes pats nezinau ko tiksliai ieskot ir kur)
:kava:

"Kaip padaryti, kad smugis is kaires eitu kaip ish desines?"
"- treneruotis ir neuzdavinet durnu klausimu"

Atsijungęs sakalas

• VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Bokso Klubas Viksoras
« Atsakyti #266 įjungtas: 2011 Kov 23, 22:47:28 pm »
baramui fighter:
Citata
Oi vaiku darzelis :D
Blyn, kad net neprisimenu kiek ir kur ka sodinau i pilva ar i kepenis.

Citata
tyčinis ar netyčinis sužalojimas, bet treneris
Zmogau jei taip butu kaip tu rasai (nesvarbu dabar kaip yra ant popieriaus) tai boksas kaip sporto saka ir bokso treneruociu isvis nebebutu, man paciam kiek uzsiminejau ir nosis ne karta luzo ir i kepenis sodino tik dar nors nakauto i galva nesu turejas.
Tokie dalykai kaip skile sonkauliai, sulauzytos rankos ir pasodinimai i kepenis, kraujuojancios ir luztancios nosys, ir pan yra bokso jei ne kasdienybe tai gan dazni nutikimai. Kaip sakoma "bijai vilko neik i miska".

Bokse yra tokie dalykai kaip sparinai, kaip kovos, o kovose kaip be pramustu kepenu, pilvu, padixu, nakdaunu ir nokautu.
« Paskutinis taisymas: 2011 Kov 23, 22:52:50 pm nuo sakalas »

• Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #267 įjungtas: 2011 Kov 23, 22:55:46 pm »
Sakakle, aš skūsiuos, ir BK tau mažiausiai du kartus gresia  :kikena: . Man buvo tik trumpas atjungimas-prisėdimas, nelaužė ir neplėšė, bet vis tiek  :kikena: . Baramui, jei galima plačiau, bo negirdėjęs tokio straipsnio...
Ir pabandom tai surišt si vinčiūno technika, bo jau krypstam į lankas... Dar teks rakint temą, o po to pas save prašyt leidimo, kad atrakint...

Ezi, paieškosiu... esu skaitęs, ten daug punktų yra išvardinta apie atsakomybę, bet čia nesiplėsim. Čia atskirą temą galėtų kurti. Taigi baigiam.

Sakalai, aš su tavim sutinku, visi kovos menai traumatiški, na boksas turbūt traumatiškiausias iš visų. Bet tu vėl ne taip viską supratai, taigi dar kartą pasikartosiu - šioje temoje nebesiplečiam.
Prasidėjo nuo Saxum paminėtų kepenų... bet gal jau baigiam  :D

• Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #268 įjungtas: 2011 Kov 23, 22:59:06 pm »
:rolleyes: bandykim susiet tai su wingchiunu. gal reiketu WT(WC) treneriams numatyti baudziamaja atsakomybe uz smegenu plovima?  :D

o jeigu rimtai, tai man butu labai idomu daugiau suzinoti apie tuos smugius delnu i korpusa  :chmm: (gal kokia nuoroda kartais turetumet? buciau dekingas, nes pats nezinau ko tiksliai ieskot ir kur)

prašau.  :-) gal kam įdomu bus, gal kam juokinga... whatever  ;-)

Atsijungęs sakalas

• VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Bokso Klubas Viksoras
« Atsakyti #269 įjungtas: 2011 Kov 23, 23:05:34 pm »
baramui fighter:
Citata
na boksas turbūt traumatiškiausias iš visų.
nesutinku, mano galva muaythay, kikboksas, karate (kur yra sparingai), judo, net braziliskasis jujitsu ne maziau tarumatiski, jei dar ne daugiau. Aisq kovos menai kur nera kontakto netraumatiski, bet uztai ir ne efektyvus. Net sokiai jei rimtai aukstam lygiui uzsiiminejama yra net labai traumatiski.

« Atsakyti #269 įjungtas: 2011 Kov 23, 23:05:34 pm »