AutoriusTema: Wing Chun (Tsun) technika ir jos niuansai 4  (Skaityti 124159 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
Re: Wing Chun (Tsun) technika ir jos niuansai 4
« Atsakyti #240 įjungtas: 2011 Kov 20, 13:35:39 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Kaune vyks Koong Sau turnyras.Kovos Wing Chun nariai, taip pat gali prisijungti kitų WT mokyklų mokiniai.Koong sau-tai laisvos kovos, pasirenki kokias apsaugas norėsi naudoti, arba visai nenaudosi ir kovoji.Jeigu nori pasiskambink Linui Raišiui, manau, jis mielai tau papasakos apie tai.Būtų gera proga save išbandyti.
Vo tai tau, radau...:
Citata
Wing Chun kovos menų asociacija

organizuoja  Wing Chun kung fu laisvos kovos ( Koong Sau ) varžybas
                                               2011-05-08 d.
                                                      Kaune
 Į varžybas kviečiami kitu WT mokyklų mokiniai. Nugalėtojai bus apdavanojami taurėmis, medaliais ir diplomais.
Startinis mokestis dalyviui 10 lt.
 Klubui - 70 lt.
Žiūrovai - 1 lt.
Žiūrovų skaičius yra ribotas.
Adresas :  Donelaičio g. 33 , Kaunas
Registracija dalyvių vyksta iki gegužės 1 d.
Tel: 867920546

Paklausk pas SiFu, gal sutiks, įkeltume į skelbimus, gal didesnis susidomėjimas būtų... Gal ir Baramui Fighteris susidomės???
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs baramui fighter

• Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 3587
  • Amžius: 49

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #241 įjungtas: 2011 Kov 20, 14:05:50 pm »
 :oho: och tu jo***vailiok!!!! čia tai geras!!!! ir data gera.
Ir seniau esu sakęs, kad pirma organizacijas Lietuvoje bus ta, kuri pirma pradės organizuoti varžybas, kurios su laiku taps tradicija!!! :senis: aš visom keturiom pasirašyčiau. Blyn, žinau dar vieną vaikiną (ne iš tų popierinių WT mokinukų), kuris stopudovai pasirašytų.
ОТВЕТСТВЕННОСТЬ без любви делает человека БЕСЦЕРЕМОННЫМ.
СПРАВЕДЛИВОСТЬ без любви делает человека ЖЕСТОКИМ.
ПРАВДОЛЮБИЕ без любви делает человека КРИТИКАНОМ.
ВЛАСТЬ без любви делает человека НАСИЛЬНИКОМ.
БОГАТСТВО без любви делает человека ЖАДНЫМ.
ВЕРА без любви делает человека ФАНАТИКОМ.

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Žinutės: 1680
  • Amžius: 37
  • Vieta: Anapus kompiuterio
  • Šalis: lt
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #242 įjungtas: 2011 Kov 20, 17:25:12 pm »

Citata
Wing Chun kovos menų asociacija

organizuoja  Wing Chun kung fu laisvos kovos ( Koong Sau ) varžybas
                                               2011-05-08 d.
                                                      Kaune
 Į varžybas kviečiami kitu WT mokyklų mokiniai. Nugalėtojai bus apdavanojami taurėmis, medaliais ir diplomais.
Startinis mokestis dalyviui 10 lt.
 Klubui - 70 lt.
Žiūrovai - 1 lt.
Žiūrovų skaičius yra ribotas.
Adresas :  Donelaičio g. 33 , Kaunas
Registracija dalyvių vyksta iki gegužės 1 d.
Tel: 867920546

o ten pilnu kontaktu tas koong sau? gal butu visai nieko paziuret  :punch: tik 1 litas  :rolleyes:
:kava:

"Kaip padaryti, kad smugis is kaires eitu kaip ish desines?"
"- treneruotis ir neuzdavinet durnu klausimu"

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #243 įjungtas: 2011 Kov 20, 20:36:22 pm »

o ten pilnu kontaktu tas koong sau? gal butu visai nieko paziuret  :punch: tik 1 litas  :rolleyes:

Čia reportažas apie varžybas, kurios buvo truputį daugiau nei, kad prieš metus. Antroje pusėje pamatysi veiksmą, galėsi spręst:

Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

abaras

• Svečias
« Atsakyti #244 įjungtas: 2011 Kov 20, 20:39:06 pm »
Nu va, turiu sek tiek naujienu apie mano kelione i WT:

- Visu pirma, pavyko susitikti su VT meistru kuris sutiko pamokit anglishkai  :yeahhh:, per drauga ji suradau, tai draugas su juo susitare kad man uz pirma individualia pamokele tik 30 euru paimtu, nors seip pamokelia tokia kainuotu 60 eur. Tai sutaupiau  :yeahhh: .
- Antra, jis man dave pirma WT pamoka, papasakojo apie WT istoria  :senis: ir dar visokia teorija kuria seniausiai zinojau is knygu  :laikr:  :book1:  , bet nenorejau buti nemandagus tai nesakiau kad jau zinau istorija, tai tik kartojau "oho", "wow", "how interesting" kas keleta sakiniu  ;-) .
- poto po keletos kitu dalyku, jis pradejo rodyti kaip reikia stoveti ir panasiai, tai kai atsistojau i ta stovesena, jis pradejo rodyt kaip reikia istiesint nugara, nu kad ten nebutu to islenkimo, tai viskas ejosi gana gerai tik kad va meistras pridejo rankas savo labai zemai noredamas pataisyti mano stovesena, nu kaip jis sake "let me help you, you have to tilt this part like this, do you feel it?" :D Tai kazkaip nepriprates prie buvau kad man taip rodytu tai ispradziu keistai jauciausi, galvoju, negalejo jis paprastai parodyt ka daryt? butinai savo rankas reikia kist? cia ir lietuvoi taip jums rode?
- po kokiu 10 min stovesenos taisymu, jis parode pilna Siu Nim Tau forma, mazdaug 5 min uztruko manau, liepe man nedaryt nieko tik labai idemiai ziuret. Tada antra karta kai dare liepe daryt taip pat kaip ir jis, tai kadangi is DVD buvau namie ismokes forma tai kazkiek galejau paskui ji sekti, bet jis iskarto pasake kad blogai stoviu, keliai perdaug sulenkti, kad mano judesiai netaisiklyngi, kad petis judinu kai nereikia judint ir panasiai, tai supratau kad teisingai saket jus visi ir WT formu is DVD neapsimokejo mokytis nes labai daug mazu detaliu kazkaip nepastebejau per DVD.
- Tada jau pasake kad pirmai pamokai uzteks, tai sako, "Feel free to ask me any questions you have, and if you would like to see some of wing tsun techniques, I can show them to you" :). Va sito jam daryti nerikejo :D . Sakau, "Could you please show me the chain punching?", sako, "Sure" :D . Tai as pilnas energijos, susidomejimo ir dar visokiu geru jausmu, ziuriu kaip jis atsistoja graziai prie sienos su kazkokia keista sienine bokso kriause (nu ok, ten visai nepanasu i kriause, bet kazkoks triju daliu kvadratinis maiselis gal kokiu 6 cm storio), ir pradejo letai ir po kiek laiko gana greitai "bubint" ta maiseli  :maisas: . Taip jis stengesi, su tiek rimtumo, ir visiska tyla buvo, tik tu kumciuku teskemnimas is ta sienini maiseli, nezinau kodel, bet is vidaus toks nesustabdomas juokas, tokia banga uzpludo  :luztu: . Tai tik dantis smarkiai suspaudziau ir nosi su ranka uzspaudziau, shakes galvoju, viskas, geda man bus jei iseis garselis. Tai dar smarkiai sau iznybau, labai smarkiai, tai po kiek sekundziu pavyko sustabdyti juoka. Nezinau, bet man tie grandininiai smugiai tai kazkaip neatrode pernelyg stiprus, aisku zalos padarytu man, bet kokiam boksininkui ar tai muay thai kovotojui nemanau kad kazka padarytu.
- Tai po "show" paklausiau ar galetu labai trumpa sparing su manim padaryti, tai meistras sako kad ne, nes tipo as dar nieko nezinau ir negaleciau nieko padaryt, jokios is to naudos ir panasiai, bet as jam sakau "could you show me how WT blocks a punch?", tai pagalvojo, pagalvojo, ir sako "OK, stand here, no, move a little back, OK, now, give me a right handed straight punch, come on, give me a well controlled straight punch, not too fast.." tai as jam BAM is kaires rankos i galvos puse, greitai net nedaviau labai, bet jis sutriko momentui, nes sake duoti desini, o as jam kairi :D .
Tai vos vos spejo pasisukt ir nukreipt smugi, butciau is visu jegu daves tai butu gaves i pakausi :D . Reiskia buvo pasiruoses tik vienam scenarijui, labai jau manim pasitikejo.
Tai jis visas pasipiktines, klausia kodel as taip padariau, tai as sakau, Ka Padariau??? jis sako, kodel su ne ta ranka kaip sakiau davei? as jam, taigi sakete meistre kad is kaires duot, ar ne? ne? oj, atsiprasau, labai jaudinausi, susimaisiau. :D tai atleido. :D .
- Tai padekojau  :respect:  , pasakiau kaip faina buvo jo pamokoi buti (tikrai labai rimtai ir formaliai snekantis meistras, linksma pamokele) , atsisveikinau ir isejau.

Tai va taip ir buvo. Seip tai gerai, parode kaip stovet normaliai, pora SNT formos problemu pataise, tai sektiek labiau suprantu dabar, bet dar TOLI TOLI TOLI iki tokio formos padarimo kaip jis moka. Tai va, ir linksmumo buvo (ben tau man), ir ka papasakot jums. tai manau apsimokejo man tuos 30 euru praleist. :)

Tai kokia susidariau nuomone apie WT? Jei spreciau WT pagal si instruktoriu, tai tada iskekciau visiskai, del to smugio ir chain punch, bet kadangi jauciu kad sitas buvo ne labai pats patyres, tai mano nuomone del WT nepasikeite (nu gal sektiek nukrito, nes pries tai maniau kad chain punchai ziauriai kieti, pamates juos Ip MAn filme). Negaliu daryti sprendimu apie mena pamates viena instruktoriu.

Paziuresim kaip cia ateity bus.

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #244 įjungtas: 2011 Kov 20, 20:39:06 pm »

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #245 įjungtas: 2011 Kov 20, 21:01:04 pm »
A tai ko tikėjaisi iš tų grandininių? Juk instruktorius ir parodė, kaip jie prasideda, greitėja ir t.t. O dėl jų stiprumo ir Yip Man, tai jis savo priešininkams ne kelis, o po keliolika suduodavo. Ir jei nesiginsi, per veidą - skaudės nuo tiekos kiekio. O tas sieninis maišelis, galima sakyt, vienas iš standartinių vinčiūno treniruočių įrenginys. O dėl smūgio iš kairės, zapadlo padarei...

• Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #246 įjungtas: 2011 Kov 20, 21:44:59 pm »

coffeedrinker, nu reik manyt, kad pilnu kontaktu. Gal ir tu eisi padalyvauti, skaityk išdaužytum visus wingchunistus, dar primesk kokį nors prizą gautum  :D

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #247 įjungtas: 2011 Kov 20, 23:00:00 pm »
coffeedrinker, nu reik manyt, kad pilnu kontaktu. Gal ir tu eisi padalyvauti, skaityk išdaužytum visus wingchunistus, dar primesk kokį nors prizą gautum  :D

jeigu ten butu atviros varzybos, tai manau prieitu boksioru ir taicu, kurie ir mane isdauzytu  :D ,o as isvis tu winciunu stilium kovot nemoku, tai geriau tik paziuresiu is sono jei bus galimybe (toki nekomerciniai turnyrai uz 1lt man atrodo netgi idomiau uz tas blizgancias bushido pokazuchas, atvirai pasakius). bet jei atvirai, tai ta video paziurejus man toks pilnas kontaktas ispudzio nedaro, nes labai jau daug prezer... persiprasau  :oops: labai jau daug skafandru jie ten dedasi  :chmm: nu suprantu, megejiskas lygis, bet grotuoti salmai ir dar nepersaunama liemene (ar kas ten per biesas)  :nezino: nu bet sportas yra sportas (as irgi tik mediniu peiliu pjaunuosi), tai sekmes dalyvaujant  :handshake:

• Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #248 įjungtas: 2011 Kov 20, 23:21:56 pm »
coffeedrinker, daugelyje fedaracijų dalyvauja sportininkai/kovotojai iš kitų kovos menų, t.y. muayhay/kickbokso varžybose neretai dalyvauja ir taicai, ir boksininkai, ir taekwondistai, tik aišku taisyklės galioja tos, kurios yra priimtos tame kovos sporte.

dėl apsaugų... :nezino: čia irgi daug kas nuo taisyklių priklauso, kudoistai juk irgi dėvi lėmenes ir stiklinius šalmus... klausi kodėl? manau pats žinai atsakymą - traumų mažiau.. :nezino:

manau, kad tau tik noro ir entuziazmo reikėtų parodyti (pasiskambinti L. Raišiui pvz.), o išmanyti wingchuną daug mokslo nereikia :-) čia kaip yra išsireiškęs mūsų Gerbiamas Smauglys, uždėjus pirštines ir apsaugas visi kovos menai supanašėja ir virsta "žemo lygio kickboksu"  :D taip kad tikrai nepražūtum tenai....

tiesa, nėra garantijos ir kad sublizgėsi, galbūt net atvirkščiai... žinok kietų boicų bent po keletą gali rasti bet kokiam klube ir bet kokiam stiliui  :-) o daugiau juk pats žinai... vidutiniokai  :-)

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #249 įjungtas: 2011 Kov 20, 23:52:20 pm »
gal ir neprazuciau  :friends: su tokiais skafandrais apskritai sunku prazuti, bet ar man reikia ten kisti nosi  :nezino: bus visokiu tanto jutsu, kazkaip nesinori lysti "na lieva i na prava". bent jau taisykles reikia zinoti ir kazkiek pasiruosti butent tam reikalui, nes savaime suprantama, kad ten bus ir kietu boicu. nors seip aisku mintis pasidauzyti visada idomi, bet reikia bent jau atlikti pirmine zvalgyba, kad zinotum kur lendi  :icon_bat:

o del "nepersaunamu liemeniu", tai nzn, kad kudo naudoja tokias pirma karta girdziu (gal nebent megejiskoj versijoj) ir as asmeniskai nematau jokio reikalo tokias liemenes naudot  :nezino: uztenka minimalaus uzsigrudinimo ir stipraus preso (ta turetu tureti kiekvienas kovotojas), kad nebijoti smugiu i kuna. bet cia aisku tik mano nuomone. gali ir kepenys trukt nuo smuguo i kuna, bet cia retenybe negirdeta  :laikr:

« Atsakyti #249 įjungtas: 2011 Kov 20, 23:52:20 pm »

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #250 įjungtas: 2011 Kov 21, 07:18:09 am »
gali ir kepenys trukt nuo smuguo i kuna, bet cia retenybe negirdeta  :laikr:

Man tai girdėta. Žinau atvejį, kai kepenys trūko.

Taip pat žinau pora atvejų, kaip šonkauliai skyla po smūgių (ką tę žinau – prieš metus man pačiam taip buvo!).

• Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #251 įjungtas: 2011 Kov 21, 11:07:54 am »
taip, sutinku su Saxum, kremzlės, šonkauliai, tikrai menkas malonumas  :nezino:

coffeedrinker, ten taisyklės sąlyginai paprastos bus, nes apsaugos ir pirštinės duoda savų apribojimų, vienas iš naujesnių dalykų su kuo tu susidurtum tai būtų tiesūs smugiai atviru delnu, jų tenai daug yra, viena iš priežasčių dėl ko liemenės dėvimos - ne dėl kietų smūgių, o būtent dėl minkštų, nes jie daug pavojingesni, nes visa smūgio energija pasiskirsto ne paviršiuje, o vidaus organuose, o čia jau ir kepenys gali plyšti ir vidinis kraujavimas gali prasidėti :kraujas:

Atsijungęs dziudoka

• Auksinis VIP narys
  • Yondan (4 dan)
  • *
  • Žinutės: 2896
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #252 įjungtas: 2011 Kov 21, 11:23:19 am »
.....liemenės dėvimos - ne dėl kietų smūgių, o būtent dėl minkštų, nes jie daug pavojingesni, nes visa smūgio energija pasiskirsto ne paviršiuje, o vidaus organuose, o čia jau ir kepenys gali plyšti ir vidinis kraujavimas gali prasidėti :kraujas:
Paskaičius, tai atrodo.. nu ir žvėrys ten :chmm:

• Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #253 įjungtas: 2011 Kov 21, 11:37:13 am »
baik Dziudoka, nevaryk  :friends: ne apie tai kalba, pats faktas kad tas bekontaktinis ir nevaržybinis kovos menas su laiku gali tapti ir kontaktiniu ir varžybiniu Lietuvoje, jau vien tai mane džiugina  :-)
faina kad L. Raišio organizuoja tokį dalyką  :-)

Atsijungęs sakalas

• VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2008
  • Žinutės: 1350
  • Amžius: 42

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Bokso Klubas Viksoras
« Atsakyti #254 įjungtas: 2011 Kov 21, 14:18:19 pm »
 baramui fighter:
Citata
viena iš priežasčių dėl ko liemenės dėvimos - ne dėl kietų smūgių, o būtent dėl minkštų, nes jie daug pavojingesni, nes visa smūgio energija pasiskirsto ne paviršiuje, o vidaus organuose, o čia jau ir kepenys gali plyšti ir vidinis kraujavimas gali prasidėti :kraujas:

Kol kas neteko matyt wingtsiunisto su tokiu smugiu, kad kepeni pramust galetu, ka ten jau suplesyt :D
Kepenis pramust reikia smugi  pastatyta turet ir be galo dideli tiksluma, toli grazu ne kiekvienas tai gali.

« Atsakyti #254 įjungtas: 2011 Kov 21, 14:18:19 pm »