AutoriusTema: Wing Chun (Tsun) technika ir jos niuansai 4  (Skaityti 121003 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 1680
  • Amžius: 37
  • Vieta: Anapus kompiuterio
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
Re: Wing Chun (Tsun) technika ir jos niuansai 4
« Atsakyti #180 įjungtas: 2011 Kov 15, 20:37:56 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Nelabai suprantu kodel taip tau linksma. Man tai visai juokas neima.

juokas ima todel, kad pasak kaikuriu saltiniu Wingtsun yra neefektyvi kovos technika ir, negana to, naglas pinigu lupimas (gal biski per tiesiai ir per sviesiai parasiau  :rolleyes: tikiuosi nebus soko). vat dabar megink pagauti Fighterio minty del wingtsun rojaus. daug norinciu, po 80 lit.. euru  :laikr: rojus ne rojus, bet wintsunas ten gyvena gerai  :kikena:

Citata
Tik labai reta TIKRAS WT kovas su kitais stiliais rasti nufilmuotus.

aga, wtsunai tu kovu nededa i yutube, nes zlugtu ju biznis. o jeigu netycia ir pasirodo toks video, tai atmazas ir buna, kad "cia ne TIKRAS WT". nes tikras wt pats pats kieciausias ir nera stipresniu techniku, nes wintsunas jas visas sudubasina savo grandininiais smugiais (tais kur per BTV sudlaide rode) :punch: tik gaila niekas to nemate, bet negi legendos meluotu  :nezino:

bettai cia tik mano nuomone (pabreziu, kad nebuciau sudraskytas wt salininku  :-))
:kava:

"Kaip padaryti, kad smugis is kaires eitu kaip ish desines?"
"- treneruotis ir neuzdavinet durnu klausimu"

abaras

• Svečias
« Atsakyti #181 įjungtas: 2011 Kov 15, 20:55:47 pm »
juokas ima todel, kad pasak kaikuriu saltiniu Wingtsun yra neefektyvi kovos technika ir, negana to, naglas pinigu lupimas (gal biski per tiesiai ir per sviesiai parasiau  :rolleyes: tikiuosi nebus soko). vat dabar megink pagauti Fighterio minty del wingtsun rojaus. daug norinciu, po 80 lit.. euru  :laikr: rojus ne rojus, bet wintsunas ten gyvena gerai  :kikena:

aga, wtsunai tu kovu nededa i yutube, nes zlugtu ju biznis. o jeigu netycia ir pasirodo toks video, tai atmazas ir buna, kad "cia ne TIKRAS WT". nes tikras wt pats pats kieciausias ir nera stipresniu techniku, nes wintsunas jas visas sudubasina savo grandininiais smugiais (tais kur per BTV sudlaide rode) :punch: tik gaila niekas to nemate, bet negi legendos meluotu  :nezino:

bettai cia tik mano nuomone (pabreziu, kad nebuciau sudraskytas wt salininku  :-))

:)
pabandysiu kokius 2 metus is visu jegu wt studiijuot, ir po tu metu pamatysiu pats sau, ar veikia ar neveikia. Jeigu pajusiu kad sis menas ne juokas (isbandysiu) tada tesiu jo studijas, o jeigu pamatysiu kad neveikia ir gaunu nuo kitu stiliu fighteriu su panasiai metu treino, tai pradesiu sunkiau dirbt, dazniau lankyt treniruotes, mokytis is skirtingu mokytoju, ir tada vel bandysiu "kovos" testa. Nuo to priklausys ar pasirinksiu si mena visam gyvenimui ar mesiu ir pradesiu kita. Laiko turiu dar gana daug, jaunas esu, tik 18kos.
Tikiu kad WT manes nenuvils.

Atsijungęs siamas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Kov 2008
  • Žinutės: 1799
  • Amžius: 61
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: is

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #182 įjungtas: 2011 Kov 15, 21:19:39 pm »
:)
pabandysiu kokius 2 metus is visu jegu wt studiijuot, ir po tu metu pamatysiu pats sau, ar veikia ar neveikia. Jeigu pajusiu kad sis menas ne juokas (isbandysiu) tada tesiu jo studijas, o jeigu pamatysiu kad neveikia ir gaunu nuo kitu stiliu fighteriu su panasiai metu treino, tai pradesiu sunkiau dirbt, dazniau lankyt treniruotes, mokytis is skirtingu mokytoju, ir tada vel bandysiu "kovos" testa. Nuo to priklausys ar pasirinksiu si mena visam gyvenimui ar mesiu ir pradesiu kita. Laiko turiu dar gana daug, jaunas esu, tik 18kos.
Tikiu kad WT manes nenuvils.
Bendroj sumoj- trys metai šuniui ant uodegos  :kikena:
Nėra šventojo be praeities ir nėra nusidėjėlio be ateities

Atsijungęs Vilkatas

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2005
  • Žinutės: 855
  • Amžius: 43
  • Šalis: 00
  • Aš toks jau nuo gimimo :)

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Kung fu akademija
« Atsakyti #183 įjungtas: 2011 Kov 15, 21:36:06 pm »
jei nori ismokti kovinio wing chun, tai pradek nuo to, kad reguliariai bent karta i savaite sparinguotumeisi, ir pageidautina, su ivairiu stiliu kovotojais.
Pries tai ismok ir isdirbk (pora kartu pakaroti neuztenka) keleta baziniu techniku, kad turetum "arsenala" kovoje. Sparingo rezultatai tiksliausiai leis atrinkt grudus nuo pelu. Ir tada galesi plesti savo veiksmu ir techniku arsenala.

Priesingu atveju po dvieju metu intensyvaus WT gausi i nosi, ne del to kad technika butu bloga, o del to kad neturesi kovines patirties.
" You must own your Wing Chun, not let it own you ". Wan Kam Leung.

abaras

• Svečias
« Atsakyti #184 įjungtas: 2011 Kov 15, 21:59:39 pm »
jei nori ismokti kovinio wing chun, tai pradek nuo to, kad reguliariai bent karta i savaite sparinguotumeisi, ir pageidautina, su ivairiu stiliu kovotojais.
Pries tai ismok ir isdirbk (pora kartu pakaroti neuztenka) keleta baziniu techniku, kad turetum "arsenala" kovoje. Sparingo rezultatai tiksliausiai leis atrinkt grudus nuo pelu. Ir tada galesi plesti savo veiksmu ir techniku arsenala.

Priesingu atveju po dvieju metu intensyvaus WT gausi i nosi, ne del to kad technika butu bloga, o del to kad neturesi kovines patirties.

Aciu uz gera patarima. O WT sparinga daro full contact ir be pirstiniu?

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #184 įjungtas: 2011 Kov 15, 21:59:39 pm »

Atsijungęs Vilkatas

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2005
  • Žinutės: 855
  • Amžius: 43
  • Aš toks jau nuo gimimo :)

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Kung fu akademija
« Atsakyti #185 įjungtas: 2011 Kov 15, 22:25:16 pm »
priklauso nuo klubo. Priklauso nuo zmoniu kurie treniruojasi. Laikas nuo laiko uzsideti salmus ir apsaugas ir pakovoti visu greiciu yra sveika.
" You must own your Wing Chun, not let it own you ". Wan Kam Leung.

paradive2000

• Svečias
« Atsakyti #186 įjungtas: 2011 Kov 15, 22:58:50 pm »
Ikisiu ir as savo trigrasi jumi leidus. IMHO-Apie kovos menus galima sprest is ju realaus panaudojimo gatvej ar ringe. kiek kovotoju dalyvauja real turnyruose. ir cia visi -tsun, dziutsu ir analogiskos egzotikos tiesiog ruko kampelyje, ir KARTAIS pasitaikancios isimtis tik patvirtina taisykle.(o posakiai-as negaliu kovot pilna jega-jus priesingu atveju mirsite, jums bus ismustos cakros ir ju net nasa nesuras-gan dazni pas tu visu egzotiku)
tad, mano galva (tai tik mano asmenine nuomone)-tai kaip golfas,kuris irgi tipo sportas. boxas, kick-boksas, muaythay ir etc. tikrai milijona kartu pranasesni realioje kovoje.nebent tokia egzotika pasirenkama kaip gyvenimo budas(kaip krisnaitu koks judejimas),bet ne daugiau. nuuu,nebent po kokiu 50 metu galesi duot i snuki prasigerusiam boksininkui :D(filmai a-lia ip man ir minetos super puper mega laidos apie neva real panaudojima skirtos tik durniukams)

abaras

• Svečias
« Atsakyti #187 įjungtas: 2011 Kov 15, 23:24:42 pm »
Ikisiu ir as savo trigrasi jumi leidus. IMHO-Apie kovos menus galima sprest is ju realaus panaudojimo gatvej ar ringe. kiek kovotoju dalyvauja real turnyruose. ir cia visi -tsun, dziutsu ir analogiskos egzotikos tiesiog ruko kampelyje, ir KARTAIS pasitaikancios isimtis tik patvirtina taisykle.(o posakiai-as negaliu kovot pilna jega-jus priesingu atveju mirsite, jums bus ismustos cakros ir ju net nasa nesuras-gan dazni pas tu visu egzotiku)
tad, mano galva (tai tik mano asmenine nuomone)-tai kaip golfas,kuris irgi tipo sportas. boxas, kick-boksas, muaythay ir etc. tikrai milijona kartu pranasesni realioje kovoje.nebent tokia egzotika pasirenkama kaip gyvenimo budas(kaip krisnaitu koks judejimas),bet ne daugiau. nuuu,nebent po kokiu 50 metu galesi duot i snuki prasigerusiam boksininkui :D(filmai a-lia ip man ir minetos super puper mega laidos apie neva real panaudojima skirtos tik durniukams)

buvo toks automatiskas impulsas tau atsakyt, paspaudziau "Citata", bet aciu dievui (oj kaip aciu  :respect: ) spejau susilaikyt... 

abaras

• Svečias
« Atsakyti #188 įjungtas: 2011 Kov 15, 23:34:33 pm »
Va, dar vos nepamirsau:

Turiu tokia sena mazyte raudona knygute, kurioje moko Briuso Lee 1 colio (ir 3ju coliu irgi) smugi.  :yeahhh:

labai gerai parasyta mano manymu.. jei kas noretumete ji ismokti (gali uztrukti 1 - 10 metu priklausomai nuo pastangu ir pan.) ar siaip daugiau apie ji suzinoti, pasakykit ir galiu jums atsiust linka i nuskanuoto varianto faila (bijau cia forume rasyt, dar kas prades mokyt kad negrazu piratauti ir panasiai  :ne: , arba dar blogiau, pasigaus mane kurnors nakti ir teks va taip  :ramentai: i univera vaikstynet).

btw, knygute anglu kalboje.
« Paskutinis taisymas: 2011 Kov 16, 09:17:01 am nuo abaras »

Atsijungęs dziudoka

• Auksinis VIP narys
  • Yondan (4 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 2896

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #189 įjungtas: 2011 Kov 16, 07:13:44 am »
Va, dar vos nepamirsau:

Turiu tokia sena mazyte raudona knygute, kurioje moko Bruce Lee 1 colio (ir 3ju coliu irgi) smugi.  :yeahhh:

labai gerai parasyta mano manymu.. jei kas noretumete ji ismokti (gali uztrukti 1 - 10 metu priklausomai nuo pastangu ir pan.) ar siaip daugiau apie ji suzinoti, pasakykit ir galiu jums atsiust linka i nuskanuoto varianto faila (bijau cia forume rasyt, dar kas prades mokyt kad negrazu piratauti ir panasiai  :ne: , arba dar blogiau, pasigaus mane kurnors nakti ir teks va taip  :ramentai: i univera vaikstynet).

btw, knygute anglu kalboje.
Daug ka pasako vien tai, kad mokina pats Bruce Lee, ir dar labai gerai, kad knygute, nes tada gali neskubedamas studijuoti. Tik gaila, kad anglu kalba, ir gaila, kad laiko daug užima, o man dar prie laiko prisidėtų vertimasis i lietuviu... Gal gali atsiusti sutrumpinta variantą išversta į lietuviu, man gerai užtektu ir to 3ju coliu, manau sutaupytau laiko. Tik cia forume nesiusk, nes labai informacija gali pasklisti, bus mazai naudos tada.

« Atsakyti #189 įjungtas: 2011 Kov 16, 07:13:44 am »

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50
  • Vieta: Vilnius

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #190 įjungtas: 2011 Kov 16, 07:46:44 am »
ok, aciu uz info, susirasiu ir paziuresiu.
Tik labai reta TIKRAS WT kovas su kitais stiliais rasti nufilmuotus.
Pasiskaityk šią ir kitas temas, buvo (-au) atkasę ne vieną realų filmuką, kur vinčiūnas ėjo prieš kitus stilius: vs karate, vs MMA, vs kickbox ir pan.
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #191 įjungtas: 2011 Kov 16, 08:17:50 am »
Nepulkite taip stipriai žmogaus. Kiekvienas renkasi tai, ką nori. Jei paklausys patarimų Vilkato, tikrai nenusivils šiuo menu. Juk VT, WT, WC stilių yra daugybė, kiekvienas mokytojas savaip perteikia žinias.
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

abaras

• Svečias
« Atsakyti #192 įjungtas: 2011 Kov 16, 08:40:31 am »
Daug ka pasako vien tai, kad mokina pats Bruce Lee, ir dar labai gerai, kad knygute, nes tada gali neskubedamas studijuoti. Tik gaila, kad anglu kalba, ir gaila, kad laiko daug užima, o man dar prie laiko prisidėtų vertimasis i lietuviu... Gal gali atsiusti sutrumpinta variantą išversta į lietuviu, man gerai užtektu ir to 3ju coliu, manau sutaupytau laiko. Tik cia forume nesiusk, nes labai informacija gali pasklisti, bus mazai naudos tada.

Oj, sorry, ne taip parasiau, ta kygute parase ne pats Bruce Lee, bet jo mokinys, turejau galvoj kad ten mokina Briuso Lee colio smugy o ne briusas lee ji mokina (info tikrai geras, nors ir as kovos menuose turiu nedaug patirties palyginus su kitais, naudodamas sita info padvigubinau savo smugio jega, bet aisku iki tikrojo 1 arba 3 inch floatiing punch man dar toli).
Del vertimo i LT kalba tai jeigu versti reikia versti VISA, nes kitaip informacija ir mazos bet labai svarbios detales bus prarastos. Jeigu ismoksime nepilna colio smugi, galime tik jo reputacija sugadinti (uztai niekam nerodau savo colinio smugio nes dar nelabai gerai ji moku).
Galeciau ja visa isversti i LT kalba nes ji labai trumpa, tik si menesi esu uzsiemes, tai situo darbeliu galiu uzsiimti tik balandzio pabaigoj.
Jei atsiras nors keletas labai norinciu sito info Lietuvishkai, isversiu.
« Paskutinis taisymas: 2011 Kov 16, 08:49:38 am nuo abaras »

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #193 įjungtas: 2011 Kov 16, 09:07:56 am »

Tai gal kažko yra verta WT sistema, kad bijai būti sudraskytas  :kikena: :friends: ???
Kaip tik, ne vienas forumietis yra paskęs, kad su tuo WT viskas ten tvarkoj, tik jo pateikimas...

Atsijungęs Brizas

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Grd 2007
  • Žinutės: 562
  • Amžius: 47
  • Vieta: Oslo
  • Šalis: no

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #194 įjungtas: 2011 Kov 16, 19:28:36 pm »
Tai gal kažko yra verta WT sistema, kad bijai būti sudraskytas  :kikena: :friends: ???
Kaip tik, ne vienas forumietis yra paskęs, kad su tuo WT viskas ten tvarkoj, tik jo pateikimas...

Su WT tai tvarkoj, tik su tais vinčunistais nevisad tvarkoj  :nezino: Va abaras kažkuo labai man panašus į tą merginą anksčiau, Nicegirl berods nikas  :-)
Goju ryu karate Osle: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

« Atsakyti #194 įjungtas: 2011 Kov 16, 19:28:36 pm »