klausky Justai, steve lankė tą tavo WT pas Gudonavičių... visi kurie čia kažkiek diskutuoja, tokių čia ne vienas, yra lankę tą wingchuną ir žino kas su kuo valgoma.

tavo smegenų praplovimo sindromą aš suprantu, čia galima lygybę išvesti, tokia kaip dogmą, kurią naudoja BWTA: DIDŽIOJO MEISTRO (iš Vengrijos) "meistriškumas" = visos sistemos efektyvumui.
Tik matai, dauguma čia diskutuojančių profesionaliai sportuoja, dalyvauja varžybose, ne vieną dešimtmetį driba trenerio darbą, todėl jiems nelabai įdomios tos "pasakos" apie antgamtiškums SiFu sugebėjimus ir kovinės sistemos stebuklingą efektyvumą, jiems visai įdomu būtų gyvai tai pamatyti, ir ne demonstacijose, kur didelis gauruotas Vengras ar aukštas KTU dėstytojas daužo visa galva mažesnius mokinukus. Esu kažkus skaitęs apie Maday Norberto "a la kovas" turnyruose be taisyklių... rask man nors vieną youtube video... rimtai...surask nors vieną...
Kiekvienais metais vyksta KK sąskrydis, kai skirtingų stilių atstovai susirenka pabendrauti, draugiškai pasparinguoti.

jei nebijai, atvažiuok - save parodysi, į kitus pažiūrėsi