vo čia tai lygis
, ką ten Pitbuliui iki jų su savo imitacijom... 
Nesuprantu, kam ta ironija, kuri pasirodė visai ne vietoje ir nelaiku...Tiesiog į egzaminų programą yra įtraukta, kad aukštesni lygiai (nuo 7) turi mokėti ir su peiliais kovoti.Ar bent jau pagrindus turėti.O kam lyginti su Pitbuliu, tai tiesą sakant, aš nelabai supratau.
vadinasi tas jūsų vinčunas tik mėgėjams? na tai tada aišku jog ta kritika pagrįsta, bent jau iš tų pusės kas užsiima profesionaliai, tarkim vitiokas ir kiti...
Na, ar vinčiūnas skirtas mėgėjams aš negaliu pasakyti.Kažkada teko lankyti ir Judo, tai ten porą vaikinų su astma sportuodavo, kurie niekad nedalyvaudavo varžybose dėl fizinės būklės, bet aš niekad nepasakyčiau, kad Judo skirtas astmininkams ir panašiai.Tiesiog taip buvo.Pats L.Raišys sako, kad žmonės tiesiog ateina su skirtingais interesais- vieni gerai praleisti laiką, kiti dėl sveikatingumo-juk visgi fizinis aktyvumas gerai, kiti dar dėl kitų priežasčių.O kažkaip absoliutinti, ar vingčiūnas skirtas mėgėjams nemanau, kad protinga.Pavyzdžiui, aš save tik mėgėju laikau, kadangi mano universitetinės studijos užima daugiausia laiko, aš fiziškai nespėčiau sulakstyti į visas treniruotes.Aš ir neįgyju sportinės formos.