Man iskilo didele problema:
persikrauciau i Suomija, ir cia VISOS kovos menu mokyklos suomiskai

tai reiskia kad iki to laiko kai mokesiu sita kalba (manau turetu uztrukti kokius metus) negaliu eit i normalias kovos menu pamokas/treniruotes.
Domiuosi Ving Tsun kung fu, ir turiu visus mokomuosius DVD ir knygas apie VT kurie egzistuoja.
(patinka kad visi judesiai ira iprogramuojami i nervu sistema/reflexus ir kovos metu smegenys kovos metu atlieka puse veiksmu net negalvojant, cia su visokiais chi sau drillais galima tai pasiekti. Maciau tikram givenime kaip vienas draugas tik su 3ju metu patirtimi apsigyne nuo uzpuolejo nakti, buvo labai tamsu, tai visu detaliu negalejau iziureti ir pats buvau persigandes, bet jis uzpuoleja "suvare" su savo grandininiais smugiais taip greit kad net sunku buvo patiket man, tai nuo to karto isitikinau kad wt ne juokas, kaip ankciau manydavau).
Esu istudijaves virs 1000psl info apie mena, tai zinau teorijos ir meno principu pagrindus. Taip pat moku pirmaja forma Siu Nim Tao ir pagrindinius ranku judesius kaip tan sao, bong sao ir fook sao (ismokau is vieno mokytojo, bet gaila kad nespejau daugiau ismokti nieko praktiskai, nes jis isvyko, o kitu mokyklu nebuvo ten kur gyvenau). Bet teorijos neuztenka. Reikia mokintis judesius javascript:void(0);

, formas, stovesena javascript:void(0);, ir panasiai...
Tai dabar klausimas, ar man bandyt paciam NAMIE ismokt kiek galiu judesiu ir formu ir panasiai, ar geriau tiesiog lavint kuna (ranku greiti, koju istverme...) ir laukti kol pramoksiu kalba (nes butu ne kas jei netaip technika ismokciau, ipac Chi Sao drillus).
kadangi esu tik naujokas kovos menuose, prasau jusu patarimo ka daryti, ar bandyti paciam ismokti kiek imanoma is DVD/knygu ar laukti tol kol mokesiu kalba ir galesiu prisijungti normalia VT mokykla.
BTW, butu keriausia jei atsakytu Wing Chun kovotojas.
Perkeltos žinutės iš temos apie Treniruotės namie, nes pereina diskusija grynai apie vinčiūną. E.G.