Visa kita > Kovos menai ir kinas
The Fighter (2010)
(1/1)
Vilius:
Jeigu neklystu Lietuvoj kovo mėnesį kino treatruose bus rodomas The Fighter.
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti
Raimis:
Pažiūrėjau. Istorija puiki. Puiki vaidyba. Filmas vertas kokio auksinio gaublio, bet.... Kovų pastatymo scenos tragiškos. tragiškesnės, nei kokiam Rocky. Kam kviesti aktorius, kurie nė bum bum bokse nenusimano? Tas šitą filmą ir sužlugdys. Autoriai "ėjo" ant apdovanojimų, bet pamiršo realistiškumą. tai tiek
Starka:
Neblogas filmas, gana maloniai susižiūrėjo . O aktorius manau kvietė dėl jų žinomumo daugiau , kad pritraukt žiūrovus vardais . O kovos scenos tai eiliniam žiūrovui manau net neužklius, be to netiek daug jų ten ir yra kaip gan ilgame filme ;-)
Skeptikas:
Registruotis arba PrisijungtiJūs neturite teisės matyti nuorodas.
Pažiūrėjau. Istorija puiki. Puiki vaidyba. Filmas vertas kokio auksinio gaublio, bet.... Kovų pastatymo scenos tragiškos. tragiškesnės, nei kokiam Rocky. Kam kviesti aktorius, kurie nė bum bum bokse nenusimano? Tas šitą filmą ir sužlugdys. Autoriai "ėjo" ant apdovanojimų, bet pamiršo realistiškumą. tai tiek
--- Baigti citatą ---
Filmas yra filmas - reikia kartais atsiriboti nuo "nestykovkių" ir vertinti pasakojamą istoriją.
Aš pvz. jau pavargau juoktis iš amerikiečių, besislepiančių nuo AKMS šūvių už automobilio durelių, arba rusų "specnazininkų" filmuose bėgiojančių su kompensatoriais šaudymui garsiniais šoviniais :) Jau nekalbant apie neaiškia kalba kalbančius vokiečius rusų filmuose ir rusus amerikietiškuose :)
Saxum:
Mane šis filmas šiek tiek nuvylė. Jei kuriame biografinė drama, man reikia maksimalaus tikslumo. O kai pradeda išgalvotas kovas su realiomis maišyti, suklastoti realybę, tai... Kam išgalvotus priešininkus reikia kišti, jei ir realių per akis buvo???? :nezino:
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją