Kazkas ne taip ir ne ta suprato...
1.
Mano pasiulymas aikdokams (neisizeiskit) buvo realus - pabandykit, tai padaryt ir pazekit, kaip gausis.. As zinau..
2.
As sprendimo budu nenurodziau (bent jau pats perskaiciau savo laiska ir neradau to).
Kaip aikidistai gali elgtis vienokioj ar kitokioj situacijoj - as dabar nesu kompetetingas atsakyt, nes esu tik 4 Kyu Aiki-jutsu..
Bet vis delto sneku ne del nezinojimo, jei ka..
Aikido - yra jujutsu (nezinau kaip lietuviskai parasyt) vaikas ar anukas, tad jau nebereikia isradinet dviracio, domintis senoves folkloru..
Ir texnikos pritaikymo vienai ar kitai situacijai, reikalingas tiesioginis sprendimas. Tiesiog tiesioginis
Bet kaip pragmatikas ir treneris galiu pasakyt - niekada nesu mates, kad kazkas kovoje (itraukiu ir gatves kovas) spardytu i "birbyne" (cit. Mokytojas)... ar bandytu mest i "keturias puses"...
Kodel?
Todel,
1. Kad "musu to nemoke"...
2. Tai yra mazai veiksminga...
Ar man aiskinti kodel???
>>>
Visas "vaizduotes" paskutiniu metu as jau linkes grįsti pavyzdziais is savo gyvenimo, tad nereikia apeliuot i variantu stoka...
Saxum gali patvirtint, kad pas mane realizmas ir pragmatizmas - pirmoje vietoje..
Storas beje irgi...

>>>
Netinkamas pavyzdys buvo sitas labai geras filmas...
Siulau paziuret dar pora kartu..
Tada as paporinsiu kokia gili mintis butent toje scenoje buvo uzsifruota...
Cia rimtai...
Ir ne kardo ilgis kaltas.. Toli grazu...
Bet...
Bet as esu kempine visoms idejom ir Mokytoja vertinu kaip tiesiu minciu reiskeja, kuriu laikantis zmogus pasieks savo tikslu.. Bet tik tas, kuris nores... Duok Dieve daugiau norinciu...
Ir noreciau kad pas tave (Mokytojas) butu kuo daugiau mokiniu, nes dauguma ideju, man prie sirdies..
O kritika - mus uzgrudina..
Tam, kad nepasijustum Viespats..
Cia as ir sau taikau...

Osss....