Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas
Lūžo šonkaulis - kada atgal į trasą?
Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiČia aš vėl su tuo pačiu. Nesitreniravau nieko, išskyrus vaiko priežiūrą. Karate stovykla - po savaitės. Smaugly ir šiaip kiti iš loginės pusės - galima šokt tiesiai į trešas be kokios nors reabilitacijos? Ar išvis kokia nors šonkauliam ji būtina, man ten minėjo plaukiojimą, bet aš ir baseinas - nesuderinami dalykai, jau vien dėl to, kad kas mane į jį išleis, sprašyvajetsia... Ir dėl visa kita. Nes taip logiškai, gi niekas ten nesustingsta, kaip kad pvz. po riešo lūžio ir pan...
o pavyzdžiui įdomu irklavimo treniruoklis taip prie krūvio priprast (namie turiu) - daugiau gėrio padarytų ar daugiau blogio? dirbtų ten tų dalių raumenys, bet gal geriau tam šonkauliui ilsėtis maksimaliai ilgą laiką? neturiu supratimo :chmm:
neskauda tai jau nieko, nei kosėjant nei šiaip ką darant...
--- Baigti citatą ---
Irklavimui konkreciai ne - taigi krutines lasta apkraunama - vel sonkauli sup..... si.
stripulis:
Vadinasi, dar savaitę patinginiausiu, o paskui žiūrėsim. Va treneriui buvo šonkaulis lūžęs, seniai, bet gal dar anas pats pamena, ką darė po to, ko nedarė. Arba ne :kikena:
bet taip pagalvojus, nu negi jau suaugusį ir sugijusį šonkaulį įmanoma irklavimo pratimų metu sup...inti? whatever, vistiek tingiu ką nors daryt :)
siamas:
Jei kosėjant neskauda turėtų būt tvarkoj, o ir šiaip, bus tų šonkaulių, irkluok į sveikatą ;-)
stripulis:
Na va, gal kam nors pravers: po dviejų mėnesių pertraukos galima treniruotis pilnu tempu, šonkauliams nieko nenutinka :) Širdingai ačiū Smaugliui už suteiktą tokią pačią info :respect: - pasidovanojau sau puikų sportinį savaitgalį :yeahhh:
siamas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiNa va, gal kam nors pravers: po dviejų mėnesių pertraukos galima treniruotis pilnu tempu, šonkauliams nieko nenutinka :) Širdingai ačiū Smaugliui už suteiktą tokią pačią info :respect: - pasidovanojau sau puikų sportinį savaitgalį :yeahhh:
--- Baigti citatą ---
Nu o aš ką sakiau?
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją