2 mėnesiai - skamba žiauriai fainai. Reik registruotis į karate stovyklą, kaip sykis bus du mėnesiai suėję

Jei rimtai, tai kodėl ne... Pvz. padirbt tik į orą, ne porom, kad kas į šonkaulį neužvanotų (medikai sakė, kad geriau būtų, jei nieks nevanotų į jį bent keturis mėn) ir po truputį atgaut formą... Smauglys tai pilnai grįžo, bet jo matyt niekas stipriai nemuša, vistik avtoritetas, man taip nesigaus naujokų pilnoj grupėj...
Dziudoka, prie skausmo aš pratus. Žinok, dešimt dienų nepastebėjau, jog man tas šonkaulis lūžęs, viską dariau kaip ir iki jo (nu į trešas nėjau, bo ant rankų odos neturėjau ir kelis buvo mėlynai juodas... - patrukdė

). Taip kad skausmas paskutinėj vietoj, bet va komplikacijų nenoriu... Dabar po mėnesiuko nuo įvykio neskauda, bet va dukrą pakilnoju - apiat dvadcat piat, tai dar porą sav reiks luktelt iki realios vaiko priežiūros, matyt, ne pirmoji jaunystė, per mėnesį nesugysiu... O dar po mėnesio rimtai reik čiuožt į trešas ir reikalaut išskirtinių sąlygų senai klubui nusipelniusiai invalidei
![Labai juokinga :-]](http://www.fightclub.lt/forum/Smileys/default/zvengia.gif)
Amžiais jos pas mane, tai kelis, tai nėštumas, dabar va šonkaulis... Nudobtų jaučiu treneriukas mane su mielu noru už kokio kampo, ir problemų neliktų