Deni, su Sakalu buvo sutarę, kad galiu naudot kojas, alkūnes ir t.t. Bet bėda buvo tokia, kad aš jo nesugebėjau pagaut. Valgiau smūgius vieną po kito. Gerai, kad jie nebuvo stiprūs. Skirtumas tebuvo toks, kad aš buvau su bokso pirštinėmis. Nors ir būdamas su MMA pirštinėmis, rezultato nebūčiau pagerinęs... WT principai tie, kad esant galimybei vienu žingsniu nutraukti distanciją iki priešininko, jį pult. Bet man tai veikė tik su lėtu priešininku... Taip pat rankų padėtis. Per ilgai laiko užtrunka jas pakelt, kad ginti galvą... Gal ir yra WT atstovų, kurie galėtų rimtai susikibt su Sakalu, bet aš tokių nežinau.
Na matai ar nėra taip, kad sakalas už tave boksą ilgiau treniruojas, nei tu WT? Ir dar jis dirba treniriu, tai jo pusėj daugiau kozirių. Plius su tokiu WT mokyklos judėjimu nėra ko stebėtis, kad tu boksininko nepagauni, dar jei 70% svorio laikai ant galinės kojos.. Nes tai kovoje absoliutus nonsensas. WT mokykloj moko dirbti artimoj distancijoj, bet kaip į tą distanciją įeiti nemoko, bent jau aš tuo metu kai lankiau su tuo nesusidūriau...
Įdomiau būtų jei pvz vienas žmogus lankytų boksą, kitas WT ir ar WT atstovas būtų kada (po mėnesio, 1 metų, 2, 5...) pranašesnis už boksininką?.. Žvelgiant į dabartinę WT mokyklą (lietuvišką) labai abejoju... Ir išvis, kaip gali būti aukštas lygis, kai "valdžia" suinteresuota pinigus daryt, o ne žmones ruošti..