Visa kita > Humoras
Skiriu šią dainą visiems peilių mylėtojams)))
siamas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungtiprašau :-)
šaltinis: Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti
--- Baigti citatą ---
Du kart atėmė peilį ir nioliką kartų galėjo išjungti- arba mes matom skirtingus klipus.
baramui fighter:
Registruotis arba PrisijungtiDu kart atėmė peilį ir nioliką kartų galėjo išjungti- arba mes matom skirtingus klipus.
--- Baigti citatą ---
Raimis:
Nu aš papildytoj versijoj pamačiau, kad Kočerginas iš pat pradžių atėmė peilį ir jį gražino oponentui. O galėjo užmušt. Toliau kova buvo beprasmė :nezino:
coffeedrinker:
Registruotis arba Prisijungti
--- Baigti citatą ---
nu atsiprasau, bet ziuriu ir nesuprantu ka tie skaiciukai ir strielkes reiskia? :nezino:
paziurejes video, kuri ziuriu jau n kartu (tik anksciau be muzikinio fono :kikena:) nepamaciau nei vieno normalaus gilaus smugio peiliu, kuris butu buves mirtinas. Repa kelis kartus gavo tiesiai i galva. peilis buvo atimtas. Kocerginas jau ne pirma karta daro realias demonstracijas, kuriose nuginkluoja oponenta (maciau bent 3 tokius video, is kuriu vienas buvo "flawless victory" ir man ipatingai patiko, bet nedesiu jo cia, nes.. be muzikos). tai ar jau cia meistras "apsitriochino" pries menininka? (kad butu tikslu, paklausiu kuris cia skaitosi meistras, o kuris menininkas?) nezinau, nematau apsitriochinimo is Kochergino puses. gal netaip supratau, tada sorry.
baramui fighter:
:friends: ok, nebediskutuojam, aš tiesiog pateikia aprašymą, kurė radau rutracker.org ir viskas :)
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją