AutoriusTema: Kojų pratimai.  (Skaityti 6823 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Zebra

• 9 kyu
  • *
  • Registracijos data: Kov 2010
  • Žinutės: 13
  • Amžius: 30
  • Vieta: Mažeikiai
  • Lytis: Vyras
  • Naujokas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Kojų pratimai.
« įjungtas: 2010 Grd 13, 15:17:07 pm »
Sveiki. Gal kas žinote kokių būtu galima padaryti kojų pratimų namuose be pritupimų su štanga?  :D

Atsijungęs Jedd

• 8 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lie 2010
  • Žinutės: 41
  • Amžius: 34
  • Vieta: Milano

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Kojų pratimai.
« Atsakyti #1 įjungtas: 2010 Grd 13, 15:28:35 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Sveiki. Gal kas žinote kokių būtu galima padaryti kojų pratimų namuose be pritupimų su štanga?  :D

pistol gali daryt. Tada pistol su pašokimu. Tada gali dar atsisest į kėdutės poziciją ir daryt pašokimus. Žodžiu, kūrybiškumas:).

Atsijungęs MindeM

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lap 2007
  • Žinutės: 389
  • Amžius: 36

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #2 įjungtas: 2010 Grd 16, 11:40:41 am »
Pasistiebimus-blauzdoms.

abaras

• Svečias
« Atsakyti #3 įjungtas: 2011 Kov 15, 11:30:31 am »
man tai labai patinka Kung Fu plataus arklio stovesenos pratimas, pedos mazdaug 2 peciu plotyje ir sektiek pakreiptos i isore. Tada nuleidziu kuna zemyn kol keliai mazdaug 50 laipsniu buna susilenke. Turetu jaustis ir atrodyti panasiai kaip sedint ant arklio. Ir tokioj pozicijoje buk kiek gali ilgiau. Aisku, sia stovesena ivaldyti kovos menams nejuokas, reikia kad paskirstytum svori labai tiksliai ir panasiai, bet jei nori tik kojas sustiprint, tai nebus problemu jei sektiek netaip darysi.
Tikrai ne lengvas pratimas, kai pirma karta pabandziau tai net 5 min neiskentejau - labai silpnas kojas tuo metu turejau. Po kokio menesio jau galejau iki 12 min istraukt.

Atsijungęs Brizas

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Grd 2007
  • Žinutės: 562
  • Amžius: 46
  • Vieta: Oslo
  • Šalis: no

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #4 įjungtas: 2011 Kov 15, 12:23:21 pm »
man tai labai patinka Kung Fu plataus arklio stovesenos pratimas, pedos mazdaug 2 peciu plotyje ir sektiek pakreiptos i isore. Tada nuleidziu kuna zemyn kol keliai mazdaug 50 laipsniu buna susilenke. Turetu jaustis ir atrodyti panasiai kaip sedint ant arklio. Ir tokioj pozicijoje buk kiek gali ilgiau. Aisku, sia stovesena ivaldyti kovos menams nejuokas, reikia kad paskirstytum svori labai tiksliai ir panasiai, bet jei nori tik kojas sustiprint, tai nebus problemu jei sektiek netaip darysi.
Tikrai ne lengvas pratimas, kai pirma karta pabandziau tai net 5 min neiskentejau - labai silpnas kojas tuo metu turejau. Po kokio menesio jau galejau iki 12 min istraukt.

naujokui po mėnesio 12 min.  :o nu ką galiu tik pavydėt tada... jei tai tik ne pagyros  :liar:
Goju ryu karate Osle: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #4 įjungtas: 2011 Kov 15, 12:23:21 pm »

abaras

• Svečias
« Atsakyti #5 įjungtas: 2011 Kov 15, 13:07:27 pm »
naujokui po mėnesio 12 min.  :o nu ką galiu tik pavydėt tada... jei tai tik ne pagyros  :liar:

Cia ne melas. Nekenciu melo ir pats nemeluoju.
Man taip pavyko nes priestai esu daug begiojes sprintu, tai kojoms reikejo tik atsigauti, ir del to nes mano horse stance ira sektiek aukstesnis ir nei standartinis (ir keliai sektiek daugiau i prieki), uztai lengviau negu tavo horse stance (jei tu standartini Hung Gar kung fu arklio stovesena naudoji).
Ir dar gal del to kad i tai idejau visas savo pastangas.
« Paskutinis taisymas: 2011 Kov 15, 16:22:49 pm nuo abaras »

Atsijungęs Brizas

• 2 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #6 įjungtas: 2011 Kov 15, 18:38:28 pm »
Cia ne melas. Nekenciu melo ir pats nemeluoju.
Man taip pavyko nes priestai esu daug begiojes sprintu, tai kojoms reikejo tik atsigauti, ir del to nes mano horse stance ira sektiek aukstesnis ir nei standartinis (ir keliai sektiek daugiau i prieki), uztai lengviau negu tavo horse stance (jei tu standartini Hung Gar kung fu arklio stovesena naudoji).
Ir dar gal del to kad i tai idejau visas savo pastangas.

aš kogero nevisas savo pastangas dedu tada :D na pas mane nei Hung Gar nei horse stance, o va toks maždauk analogas Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Goju ryu karate Osle: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs Pumas

• 6 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lie 2009
  • Žinutės: 99
  • Amžius: 32

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #7 įjungtas: 2011 Kov 15, 19:27:33 pm »
Įsigijau šokdynę, tai su ja pašokinėt geriau prieš pradedant ar baigent trefke?

abaras

• Svečias
« Atsakyti #8 įjungtas: 2011 Kov 15, 19:40:56 pm »
aš kogero nevisas savo pastangas dedu tada :D na pas mane nei Hung Gar nei horse stance, o va toks maždauk analogas Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

:)
mano VOS VOS aukstesnis, ir nugara VISISKAI stati, neikiek napalinkus i prieki (nu, gal koki 1 ar du laipsnius nebent)....
Ir kumscius laikau itraukes prie sonu. Kartais dar pora judeseliu is hung gar "tiger taming fist" formos imetu (cia daugiau del idomumo nes hung gar stiliaus jau nebesitreniruoju).

psich

• Svečias
« Atsakyti #9 įjungtas: 2011 Kov 15, 21:35:13 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Yra tekę daryt. Man per akis  :sumises1:

« Atsakyti #9 įjungtas: 2011 Kov 15, 21:35:13 pm »

abaras

• Svečias
« Atsakyti #10 įjungtas: 2011 Kov 15, 22:00:23 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Yra tekę daryt. Man per akis  :sumises1:

Ir man sitas patiko. Tikrai geri pratimai.

Atsijungęs Jedd

• 8 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lie 2010
  • Žinutės: 41
  • Amžius: 34
  • Vieta: Milano

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #11 įjungtas: 2011 Kov 15, 23:54:09 pm »

Matyt qi nenaudoji  :senis:

Atsijungęs Brizas

• 2 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #12 įjungtas: 2011 Kov 16, 19:14:34 pm »
Matyt qi nenaudoji  :senis:

o velnias, tikrai  :bijo: visai buvau pamiršęs apie tai, bet pala, o kur gaut nusipirkt jos dabar galima?  :D

abaras

• Svečias
« Atsakyti #13 įjungtas: 2011 Kov 16, 22:11:24 pm »
o velnias, tikrai  :bijo: visai buvau pamiršęs apie tai, bet pala, o kur gaut nusipirkt jos dabar galima?  :D

galima nusipirkti, bet kaina bus mokama metais "internal" treniravimosi...   NEPATARIU, man kai bandziau islavint ki, tai buvo nekokios pasekmes, labai keistas jausmas ejo per rankas, kazkaip "nesveika".. labai baisu pasidare ir meciau Hung Gar ir visus tuos ki, qi, chi kung....

Atsijungęs Brizas

• 2 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #14 įjungtas: 2011 Kov 16, 22:16:00 pm »
galima nusipirkti, bet kaina bus mokama metais "internal" treniravimosi...   NEPATARIU, man kai bandziau islavint ki, tai buvo nekokios pasekmes, labai keistas jausmas ejo per rankas, kazkaip "nesveika".. labai baisu pasidare ir meciau Hung Gar ir visus tuos ki, qi, chi kung....

:luztu: be komentarų...

« Atsakyti #14 įjungtas: 2011 Kov 16, 22:16:00 pm »