Man tik idomu kas is tos jegos jei nemoki jos pritaikyt
mano nuomone svarbiausia yra technika 
Kadangi tema yra "Pasirengimas GATVEI", tai reikia nepamirsti esminio dalyko - gatveje techniku nebelieka, nebus pasiruosimo smugiui (jau nekalbu, kad nebus jokio apsilimo, tempimo, prajudejimo ar galiausiai psichologinio nusiteikimo) - tave uzpuola netiketai ir tau reikai veikti, dazniausiai i tave ateina ranku malunas, o tu dar uzpiltas adrenalino tesugebi atgal patraukti galva ir kazkiek pakelt rankas - tarkim tokia kovos pradzia, tad toje padetyje tau nera galimybiu nei atsistot i savo stovesena, nei paruost techniskus smugius, prasideda plakimas. Beje nebutina net eiti i gatve. Labai daznai matome MMA kovotojus, kurie taip graziai ir techniskai juda treniruociu salese, ar apsylimo pries kova metu, bet ka matome kai duoadamas startas, pradzioje pabandoma dibti techniskai, bet po pirmu prasileistu smugiu, ypac jei priesininkas puola taip pat smugiu krusa, prasideda eilinis "kaimiskas" mosavimas. Zinoma buna isimciu, bet kai kalba eina apie gatve, rizika mirti, blogas salygas (salta, tamsu, slidu ir t.t.), adrenalina ir stresa, tai technikos cia mazai belieka, daugiau lemia kiek tu turi jegos, istvermes, greicio, nes esant isvardintoms salygoms, ta jega, greitis, istverme bus zymiai mazesni nei iprastomis treniruociu salygomis. Tad as nesutikciau, kad technika gatveje yra svarbiausia, nebent technika laikyt mokejima gerai mosuoti, nes tai taip pat nekiekvienas moka.

Galbut technika gatveje svarbesne renkantis pacius veiksmus, tarkim vietoj mosavimo as naudociau savigynos veiksmus, kuriem nereikia tiek jegos ar tikslumo, ir tai man suteiktu tam tikro pranasumo, bet cia jau kita tema, nes temos esme vsigi yra fizinis pasirengimas.