Pagrindines diskusijos > Savigyna

Fizinis pasirengimas gatvei.

(1/16) > >>

Gigabyte:
Padiskuotikite apie fizini pasirengima gatvei.

Taip pat turiu klausima.
Ar treniruokliu saleje pritaikyti pratimai turi pliusu gatvej?

paslaptis:
Neturi, bet turi privalumą - stajeriai. Nu ir orentavimosi varžybos daro įtakos

Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiPadiskuotikite apie fizini pasirengima gatvei.

--- Baigti citatą ---

Matau, ponas, nelabai isivaizduojate, kas tai yra diskusija. Jau nekalbant apie tai, kad zodi galima buvo ir teisingai uzrasyti :)

Diskusija vadinamas toks bendravimo budas, kai pateikiama konkreti teze, nuomone ir panasiai, tada issakomi argumentai pries ir uz, o tada ir kiti pateikia ir savo nuomones ir samprotavimus (arba nusisnekejimus).

O cia gavosi "diskusija" stiliumi: "- Padiskutuojam....................... Plyta............ ".  :nezino:

Pumas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiPadiskuotikite apie fizini pasirengima gatvei.

Taip pat turiu klausima.
Ar treniruokliu saleje pritaikyti pratimai turi pliusu gatvej?

--- Baigti citatą ---

Mano draugai šventai įsitikinę jog kuo daugiau raumenų turės tuo jų smūgis bus ,,stipresnis'' , man net atsibodo ginčytis dėl to :D

Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiMano draugai šventai įsitikinę jog kuo daugiau raumenų turės tuo jų smūgis bus ,,stipresnis'' , man net atsibodo ginčytis dėl to :D

--- Baigti citatą ---

O tai kaip iseina? Kuo maziau raumenu, tuo smugis stipresnis? :D Gera fizine forma tikrai dar niekam nepatrukde :)

Zinoma, snukdauzis toli grazu ne vien byckos ismiera matuojamas :) O ir siaip - gyvenimas ne formule, neimanoma visko apskaiciuot.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją