AutoriusTema: galbut padesite apsispresti  (Skaityti 2067 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs emigo

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lap 2004
  • Žinutės: 127
  • Amžius: 37
  • Vieta: Vilnius
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
galbut padesite apsispresti
« įjungtas: 2005 Bal 11, 14:40:47 pm »
tai va, ishkilo man tokia beda, atrodytu nedidele bet galva suku jau pakankamai ilgai. is pradziu laksciau bandydamas viska ish eiles, kol galu gale apsistojau bokso saleje, turbut tik del to kad ji visai netoli namu :) tiesa, tuo paciu namuose dariau tempimo pratimus. kaip ir jau minejo mano tevas man, jaunysteje buvau labai lankstus (jis turi pakankama kompetencija sporte kad galetu apie tai spresti), dabar siek tiek prasitampiau ir pradejau mastyti apie kick boxa. deja, sio dalyko neradau, tik pastebejau kad taip pat netoliese atsirado muo-thai sale, tai dabar sprendziu, ar reiktu likti ir baikti ka pradejau, ar pabandyti ir kojom pasimosikuoti.
galbut patarsite.
dekui
Skrenda virš miško batukai, skara.
Poligonas grybaut - ne geriausia vieta.

Atsijungęs emigo

• 5 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #1 įjungtas: 2005 Bal 11, 14:42:08 pm »
oj, prisimirsau :)
galbut siek tiek pades, mano ugis 190cm svoris ~85kg

Yoshimitsu

• Svečias
« Atsakyti #2 įjungtas: 2005 Bal 11, 15:17:15 pm »
Eik i muay thai! Man patinka kai zmogus gali siek tiek ir kojomis pasimosikuoti + dar alkunes ir keliai pas juos. Ar bus kokia nauda is koju gatvej (jei kas) tai as jau neissiplesiu, cia kaip mano draugas sako - klausimas opus ir labai idomus, pasiskaityk visus forumus, ten rasi daugiau ar maziau apie tai. Spresk pats kam tau to reikia, ar gatvej snukius dauzyt ar siaip kam. Sakyciau net jeigu ir rastum kickboksa eik vistiek i muay thai. Paziurejus varzybu man kazkaip susidare tokia nuomone kad jie spardosi vien todel, kad tam tikras skaicius spyriu yra butina atlikti tam kad viskas uzsiskaitytu. Tik atsimink, cia sita dalyka pasakys bet kuris is sio puslapio dalyviu, kad su muay thai, palyginus su boksu ar kickboksu, teks vargti ilgiausiai, tam kad pasiektum rezultatu. Bet cia aisku viskas tik mano asmenine nuomone.

Atsijungęs emigo

• 5 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #3 įjungtas: 2005 Bal 11, 16:07:56 pm »
dekui uz nuomone :)
tarp kitko, teko nugirsti kad muo-thay spardosi tik blauzdomis, manau labai skausmingas dalykas, reiktu shiek tiek atsverti, nes jei nebejauti malonumo o tik skausma mokydamasis, tai manau noras greitai gali dingti :)

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #4 įjungtas: 2005 Bal 11, 20:35:00 pm »
labai labai daug info forume ir saite apie muai thai. beabejo su tokiu ugiu ir lankstumu, kojos pravartus dalykas. taciau deretu zinoti kad thaicai didesne dali kojomis spardo. daugiau (mano nuomone!) kojos + rankos,o ne rankos + kojos. taciau jai turi padoria ranku smugiais baze is boxo. tai manau deretu pameginti.
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #4 įjungtas: 2005 Bal 11, 20:35:00 pm »

nevykelis

• Svečias
« Atsakyti #5 įjungtas: 2005 Bal 11, 21:16:54 pm »
Kazkuriam forume buvo mineta, kad neretai thaicai tobulina savo ranku technika bokse, tai as siulyciau pabut kuri laika dar bokse(jei jau ilgai lankai gal ir neverta) kol turesi tvirtus pagrindus ir tada keliaut i mutaju, pries tai apsiziurejes, isitikines treneriu kompetetencija ir t.t.

blogietis

• Svečias
« Atsakyti #6 įjungtas: 2005 Bal 11, 21:56:35 pm »
Citata
dekui uz nuomone :)
tarp kitko, teko nugirsti kad muo-thay spardosi tik blauzdomis, manau labai skausmingas dalykas, reiktu shiek tiek atsverti, nes jei nebejauti malonumo o tik skausma mokydamasis, tai manau noras greitai gali dingti :)

Šiek tiek patikslinimas, kolega, thaicai spardosi ne blauzdom, o blauzdikauliais. Tikrai patariu eit y muaythai. Taip, jei kojos nepratusios prie smūgių, pradžioje skaudės ir nemažai, tačiau tai greit praeis. Tik nepagailek pinigų ir įsigyk geras kojų apsaugas, kad veltui netraumuoti kojų (geras turiu omenyje ne tas paralonines uz 50lt :) ). Beto treniruotėse bus daromi blauzdikaulio grūdinimo pratimai, taip kad viskas bus normalei. Beto jei sakei kad tavo ūgis apie 190cm, tai keliai ypač geras ginklas :)

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #6 įjungtas: 2005 Bal 11, 21:56:35 pm »