0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Žinai su tais pjovimais ir perpjovimais ,ir kuris pjovimas baisiau atrodys turiu savo nuomone Turiu drauga kuris ir po šiai dienai galvoi keleta gramo švino nešiojasi (daktarai nepatarė išimt,sako pasilik galėsi draugam pasigirt )kadangi ši istorija ne mano daug nepasakosiu .esmė tame kada gavės dvi kulkas viena i galva kita i pilva sugebėjo iššokt iš mašinos ,perplaukt upe ir nemaža (veiksmas vyko ne Lietuvoi)prisirinkt akmenu jeigu ką,ir dar pabazarint su uožpuolikais kitoi upės pusėi ,o paskui dar pora paru klaidžiot miške ir t.t (smulkmenu nepasakosiu).Pats primesk ką ten tas riešas ar baisi žaisda ,ar peršauta galva ....
Deni, kiek supratau V. Talanov tavo mokytojas yra?
Čia ne apie Čiapajevą kartais?
nu tai greiciausiai, ka as zinau, as ne gi medikas dar turbut priklauso nemazai ir is kokio ginklo sauni. nekalbejau apie automata, o seip apie mikroskopini 9mm.
Va kur rimtu veiduku dėstomos iškrypusios fantazijos, arba aš jau kažko nesuprantu Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtitęsinys (jei dar nesusibjaurinot) ... praktinis pritaikymas "atimk peilį iš zadroto" Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Kavinuk, tu nuo manęs gauni konkretaus "Čainiko" titulą - tokių nesąmonių net iš tavęs jau seniai nebuvau girdėjęs. Nežinai - nerašyk. Nes tai ką tu sugalvoji ir parašai tik todėl, kad tau taip susisapnavo yra visiška ir totali nesąmonė.PAtarimai ateičiai - dažniau klausyk, o ne kalbėk. Mažiau kavos. Jokio kontakto į galvą treniruočių metu - pasekmės jau ir taip matosi.
tai cia nesamone tame, kad pasakiau, kad automatas nesa galingiau uz 9mm ar kad isvis palyginau ta su tuo ar kaip? nu gerai daugiau klausysiu ir maziau snekesiu, man nesunku, as dazniausiai taip ir darau
o perpjovus to paties rieso arterijas butu fontanas geras. per pora minuciu visas kraujas is kuno nuteketu sausai,
bet aš taip žiūriu Žemaitijoj vein kieti vyrai gyvena.
Ne vien kieti vyrai. Ten ir tikrai kietų moterų yra. Bet tema ne apie tai.