Pagrindines diskusijos > Savigyna

Peilis : fantazija ir realybe

<< < (14/92) > >>

Smauglys:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNa as asmeniskai (kaip ir minejau savo pamokeleje kas mate Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti ) tai esu pries statine ginyba, nes puolimas visada yra dinaminis, daugybe ivairiu smugiu ivairiais kampais, tad tas ranku pastatymas ir laukimas kol i jas papuls ranka su peiliu, mano manymu visikai prastas sumanymas. Nekarta maciau tokius veiksmus siulant (ypoc is kovos menu atstovu), bet i ju taikyma realiame gyvenime tai ziuriu labai skeptiskai...  :chmm:

--- Baigti citatą ---
Žiūri skeptiškai ir pats tokius veiksmus rodai pamokėlėje :-)

... kur nubėgo?:
Nes ten apėmė grąsinimą su peiliu, o ne patį puolimą peiliu gal? Neretai pats peilio turėtojas nėra nusiteikęs naudoti peilio kaip ginklo, dažniau tai yra tiesiog pagąsdinimo priemonė. Bėda, kad ir tas pagąsdinimas gali labai negerai užsibaigti, kai užpuolikas pats prie peilio nėra pratęs.

Elijus:
Jo atsiprasau  :rolleyes: buvau isijunges tik nuo tos vietos kur blokus rodo ir neisiklausiau, kad sako jog tai nesamone... mano kalte, laukiau is vaizdelio kokius ginybinius veiksmus pasiulys, ir neisiklauses paskubejau, primeciau, kad cia tie siulomi veiksmai   :nezino:  Dabar garsa atsisukau, paklausiau, tai jo, kalba normaliai, tik gaila neparode savo rekomenduojamu veiksmu.

Paziurejau keleta jo klipuku, matau jis prijauciantis Silat, tai propoguoja daugiau "spalvinga" pjaustyma su peiliais ir ivairiausius sios kovos veiksmus, taciau tai jau gan sudetingos technikos ir labai specializuotos, eiliniam zmogeliui, norinciam kaip galima paprasciau suvokt gynybos pries peili veiksmus ir bent kazkiek juos ivaldyti, Silat per daug sudetinga (ypac realiam pasauliui), tai jau kovos menas. Bet siaip zmogus atrodo ismano savo sriti.  :lauzo: Dar kart sorry uz paskubeta neteisinga pirmine nuomone  :friends:

Elijus:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiŽiūri skeptiškai ir pats tokius veiksmus rodai pamokėlėje :-)

--- Baigti citatą ---

Norejau pasiteirauti kur tu cia mano siulomose gynybos pries BADYMA technikose matai statinius blokus?

Smauglys:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNorejau pasiteirauti kur tu cia mano siulomose gynybos pries BADYMA technikose matai statinius blokus?

--- Baigti citatą ---
Matau griebimus ir bandymus belekaip užsukti ranką.
Beje kas yra statiniai blokai?

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją