Pagrindines diskusijos > Savigyna
Peilis : fantazija ir realybe
Elijus:
Kas del pabegimo tai taip, to ir reikia kai matai peili, bet esme ta, kad nevisada gali tai padaryti - gali but, kad esi ispaustas i kampa, gal konfliktas kokiam tolete ir t.t., ir tam, kad tau atsivertu atsitraukimo kelias, butina zinoti bent elementarius pagrindus (apie kuriuos ir bandziau paaiskint savo pamokoje), kurie pades bent kazkiek padidint galimybe isgyventi, kol jums bejudant ar besigrumiant tu galesi atlaisvint kelia pabegimui.
Kitas dalykas - o kas jei tu su mergina, zmona, vaiku ir t.t.????? Ka tada darai - pats begi, o juos palieki???... Tad tiem, kam atrodo, kad jokios zinios kovai pries peili nereikalingos, nes vistiek ten nieko gero nepadarysi, siulau dar karta pagalvoti, ar tikrai nereikia to zinoti... :chmm: Be abejo, kova pries peili sunki ir ziauri, bus pjuviai, svarbu, kad nebutu mirtini, bet tu bent turesi didesni sansa nuo psicho apsaugot sau brangius zmones, nes jei pabegsi juos palikes, tai manau veliau pats vistiek pasipjausi, jei jiem nutiks kazkas blogo :senis:
... kur nubėgo?:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti
Gal bus į tema. Labai paprastai pristato.
Steve:
Mano nuomone nieko gero nepasako. Neesu aš peilių ekspertas, tai būtų įdomu pitbulio nuomone išgirsti kaip gintis nuo peilio, bet mano supratimu tas čiuvakas neką gereiau išmano nei pvz aš. :nezino:
Elijus:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiJūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti
Gal bus į tema. Labai paprastai pristato.
--- Baigti citatą ---
Na as asmeniskai (kaip ir minejau savo pamokeleje kas mate Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti ) tai esu pries statine ginyba, nes puolimas visada yra dinaminis, daugybe ivairiu smugiu ivairiais kampais, tad tas ranku pastatymas ir laukimas kol i jas papuls ranka su peiliu, mano manymu visikai prastas sumanymas. Nekarta maciau tokius veiksmus siulant (ypoc is kovos menu atstovu), bet i ju taikyma realiame gyvenime tai ziuriu labai skeptiskai... :chmm:
... kur nubėgo?:
Tas žmogelis gur nuorodą daviau iš esmės tą patį kalba, gal nesupratai ką šneka : D. Kad visokios gražios technikos yra nesąmonė, o tai ką matote demonstracijose realybėje nenutinka. Taigi jeigu treniruojiesi, tai ir treniruokis su realia energija ir adrenalinu. Nežinau, tfu tfu tfu mano laimei prieš peilį realiai kautis neteko. Pagąsdinimų būta, bet tai pagąsdinimai pagąsdinimais. Nieko rimto kai pats užpuolikas nenusiteikęs ašmenų naudoti.
Kartais gal tiesiog realiai lavinant reakcijos laiką ir periferinę regą daugiau naudos bus, negu kažkokias nerealias technikas mokinantis.
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją