Pagrindines diskusijos > Savigyna
Peilis : fantazija ir realybe
Andrej Nazgul:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti
Special for Pitbull))))
Elijus:
Na as esu susidures su peiliu ir galiu pasakyti savo nuomone, kad daugelis daznai matomu savigynos techniku pries peili yra visiskai nerealios, ner ir dalis standartiniu Krav Maga techniku, nes visi grazus nuginklavimai realybeje, veikiant stresui, yra labai sunkiai padaromi (ar netgi apskritai neimanomi), nes tikra kova su peiliu yra ziauri ir chaotiska. Aisku kiekvienas turi savo nuomone ir savo patirti bei technikas, bet as savo savigynos sistemoje stengiuosi, kad viskas butu kaip galima paprasciau (kiek tai imanoma, nes pries peili visiskai paparastu techniku nebus) ir realiau. Tad jei idomu galit uzmest aki i mano pamokele, gal kazkas ras kazka naudinga sau. Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti
Shamus:
Buvo man į petį įvarytas peilis - aštuonios siūlės.
Naudojau techniką 'bėk', bet užkliuvau ir nukritau ant laiptų.
Taigi ne visada ir pabėgt išeina. Šiaip tai nuo peilio gintis, tai neįsivaizduoju kam gali prireikti tokių įgūdžių. Apsauginiai ginklus, balionėlius turi.
Berserk:
Registruotis arba PrisijungtiBuvo man į petį įvarytas peilis - aštuonios siūlės.
Taigi ne visada ir pabėgt išeina. Šiaip tai nuo peilio gintis, tai neįsivaizduoju kam gali prireikti tokių įgūdžių. Apsauginiai ginklus, balionėlius turi.
--- Baigti citatą ---
Peilis daug greitesnis artimoi distancijoi uzh Pistoleta ir Balioneli.
coffeedrinker:
Registruotis arba PrisijungtiBuvo man į petį įvarytas peilis - aštuonios siūlės.
--- Baigti citatą ---
o tai tau neprireike tu igudziu, kai begai nuo peilio ir jis buvo tau suvarytas i peti???? nu tikrai, tuoj ir as minusa ikalsiu :nezino:
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją