Pagrindines diskusijos > Savigyna

Peilis : fantazija ir realybe

<< < (2/92) > >>

Paladinas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiJūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Labai pamokantis vaizdai :senis:

--- Baigti citatą ---
Labai atsiprashau uz mano giliai klaveturinio diletanto nuomone :plaktukas:, bet per shiuos metus maciau mazdaug tris kartu, kai buvo bandoma panaudoti peili ir...

Ir deja mano (o gal but ir kitu forumieciu) "gyliam liudesiu"  :-( tokio "superprafesionalaus" (kaip parodyta taip vadinamoje "realybeje") uzpuolimo kaip tai nepastebejau...  :nezino:
Blyn... Te svolociai turbut pas Pitbuli nevaiksho...  :(

bornstubborn:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiLabai atsiprashau uz mano giliai klaveturinio diletanto nuomone :plaktukas:, bet per shiuos metus maciau mazdaug tris kartu, kai buvo bandoma panaudoti peili ir...

Ir deja mano (o gal but ir kitu forumieciu) "gyliam liudesiu"  :-( tokio "superprafesionalaus" (kaip parodyta taip vadinamoje "realybeje") uzpuolimo kaip tai nepastebejau...  :nezino:
Blyn... Te svolociai turbut pas Pitbuli nevaiksho...  :(

--- Baigti citatą ---

Galbūt peilio misija tuose uzpuolimuose tebuvo išgąsdinti? Blyn, jei užpuolikas išties nori kraujo, ir tikslas pirmiausia ne kažką atimt, o būtent - užmušti ar stipriai sužaloti, neprireiks ir "superprafesionalaus". Aš nekalbu apie atvejus, kai užpuolikas pats ne iki galo žino, kam jam tas peilis

denis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiKlipas iš vienos pusės pamokantis, pamąstymams tinkantis. Iš kitos pusės bevertis, nes tokia pati fantazija, kaip ir kt. Kiekviena situacija labai subjektyvi ir sunkiai nuspėjama.
--- Baigti citatą ---
Labai teisingai pastebeta  :-D  :respect:

Vienintele klipuko verte..jis  parodo MAZDAUG kaip vyksta uzpuolimas su peiliu gatveje. Kai tave nori kazkas suzaluoti, uzmusti... nera jokiu sparingu. Tokia situacija labai skiriasi nuo iprasto sparingo peilis pries peili. Mano supratimu, tame ir yra klipuko esme.

Ar tai realybe ? Kiekviena situacija yra subjektivi.... jeigu bent siame klipuke "auka" turetu kazkokius kovinius igudzius tai ir klipukas atrodytu visikai kitaip ....   

Paladinas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiGalbūt peilio misija tuose uzpuolimuose tebuvo išgąsdinti? Blyn, jei užpuolikas išties nori kraujo, ir tikslas pirmiausia ne kažką atimt, o būtent - užmušti ar stipriai sužaloti, neprireiks ir "superprafesionalaus". Aš nekalbu apie atvejus, kai užpuolikas pats ne iki galo žino, kam jam tas peilis

--- Baigti citatą ---
Peilio misija tuose uzpuolimuose tikrai nebuvo pagasdinti...  :ne:

Na ash suprantu, paklausyka cia kaikuriu autoritetu, tai gatveje tik su profesionaliais boksininkais ar peilininkais tik ir teks tureti reikalu, bet deja tu profesionaliu uzpuoliku man (sorry, bet uz kitus negaliu kalbeti), kaip tai ne teko matyti beveik...  :-(

EzysGazuotas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiGalbūt peilio misija tuose uzpuolimuose tebuvo išgąsdinti? Blyn, jei užpuolikas išties nori kraujo, ir tikslas pirmiausia ne kažką atimt, o būtent - užmušti ar stipriai sužaloti, neprireiks ir "superprafesionalaus". Aš nekalbu apie atvejus, kai užpuolikas pats ne iki galo žino, kam jam tas peilis

--- Baigti citatą ---
Pilnai pritariu nuomonei. Bo ir patys galimi nusikaltėliai žino daug maž BK siūlomus terminus. Kur plėšimas, a kur sunkus sužalojimas ar nužudymas.

Paladinai, o esi tikras, kad ten buvo planuojamas nužudymas ar sunkus sveikatos sutrikdymas?

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją