Pagrindines diskusijos > Savigyna
Peilis : fantazija ir realybe
Andrej Nazgul:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiSito video aptarimas-reklamos aptarimas.Klipo esme isstumti savo produkta.Pasirinktas paprastas budas,"nuleisti" kitus ir papasakoti kokie "teisingi" mes.
Savisvietai sekti kriminalinius ivikius,pabendrauti su pareigunais ir medikais.
--- Baigti citatą ---
Pitbuli dėl Dievo meilės kur tu ten reklamą įžiurėjai (nejaugi manę į PR-šikus įrašiai)))
Aš patalpinau šitą filmuką dėl vienos priežasties , man atrodo, kad jis gerai atskleidžia skirtumą tarp švarios šiltos salės technikos ir gatvės))))
Smauglys:
Registruotis arba PrisijungtiPitbuli dėl Dievo meilės kur tu ten reklamą įžiurėjai (nejaugi manę į PR-šikus įrašiai)))
Aš patalpinau šitą filmuką dėl vienos priežasties , man atrodo, kad jis gerai atskleidžia skirtumą tarp švarios šiltos salės technikos ir gatvės))))
--- Baigti citatą ---
Kam kur šilčiau...
Andrej Nazgul:
Registruotis arba PrisijungtiKam kur šilčiau...
--- Baigti citatą ---
atleiskit Smaugli nesupratau k1 jus minties)))))
Paladinas:
Registruotis arba PrisijungtiPitbuli dėl Dievo meilės kur tu ten reklamą įžiurėjai (nejaugi manę į PR-šikus įrašiai)))
--- Baigti citatą ---
Ne viskas taip paprasta toje gatveje, kaip ta rodo "supermirtinu stiliu" atstovai, bet tuo paciu, ne viskas ten taip baisu ir beviltishka, :maniac: kaip tuo spekuliuoja "realiuju stiliu" atstovai!!! :senis:
Visaip toje gatveje buna ir nereikia cia sau susiteikineti paskutines tiesos instansijos statuso..! :ne:
O nuo lochishku ataku irgi verta moketi apsiginti, nes jos kita karta todel ir "praena", kad galvoji - kas gi, blin, taip puola... :knockdown: Bet, savaime suprantama, nereikia lochishku lygiu apsiriboti ir save "tieshinti", koks ash esu kiets... :-)
Smauglys:
Registruotis arba Prisijungtiatleiskit Smaugli nesupratau k1 jus minties)))))
--- Baigti citatą ---
Turėjau omeny, kad gatvė nėra visiems jau labai pavojinga.
Kovoti narve prieš paruoštą kovotoją gali būti daug pavojingiau nei gatvėje prieš eilinį chuliganą. Vieni geriau gali jaustis gatvėje kiti sportinėse varžybose.
Turėjau mokinių laisvai kovojančių gatvėje, bet vengiančių karate varžybų.
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją