Pagrindines diskusijos > Savigyna
Peilis : fantazija ir realybe
Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungtioooo :oho: Skeptikas sportuot pradėjo :kikena:
--- Baigti citatą ---
Patikėk - praktiškai kiekvieną dieną. Tiesa, su kovos menais tai mažai susiję šiuo metu... Daugiau su fizo normatyvais - bėgimas, atsispaudimai, susilenkimai, spartusis ėjimas ilgomis distancijomis su kuprine :D
Saxum:
Registruotis arba PrisijungtiLabai atsiprashau uz mano giliai klaveturinio diletanto nuomone :plaktukas:, bet per shiuos metus maciau mazdaug tris kartu, kai buvo bandoma panaudoti peili ir...
Ir deja mano (o gal but ir kitu forumieciu) "gyliam liudesiu" :-( tokio "superprafesionalaus" (kaip parodyta taip vadinamoje "realybeje") uzpuolimo kaip tai nepastebejau... :nezino:
Blyn... Te svolociai turbut pas Pitbuli nevaiksho... :(
--- Baigti citatą ---
Nieko neišmanau apie peilius, bet galiu pabandyt užpult :angel:
radiatorius:
Registruotis arba PrisijungtiKą jūs čia diskutuojat? Imat priešininką, guminį/medinį peilį, apsaugas ir ant tatamio. O ten jau matyt bus, kiek kartų iš šimto jus paskerdžia :)
--- Baigti citatą ---
ant tatamio :chmm: sakai :bado: bet ant tatamio beginkliam priešininkui bus atimtas pagrindinis ginklas" netikėtumo faktorius " ,nors užlipt ant tatamio su tavo siūlomom sąlygom siūlyčiau ir aš ,kad nenutolt nuo relybės ;-)
Smauglys:
Registruotis arba Prisijungtiant tatamio :chmm: sakai :bado: bet ant tatamio beginkliam priešininkui bus atimtas pagrindinis ginklas" netikėtumo faktorius " ,nors užlipt ant tatamio su tavo siūlomom sąlygom siūlyčiau ir aš ,kad nenutolt nuo relybės ;-)
--- Baigti citatą ---
Tai, kad netikėtumo faktorius dažnai būna ginkluotojo pusėje.
O šiaip...sutari, kad nemušate į galvą ir tada netikėtai bankę per snukį paleidi. Vat tau ir netikėtumo faktorius :D
Vilkatas:
:D arba i pautus....
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją