Pagrindines diskusijos > Savigyna

Peilis : fantazija ir realybe

<< < (47/92) > >>

Funky_B:
Kad Badiukas kietas diadka tai manau niekam nekyla abejoniu.  :-) Bet matosi,kad be steroidu neapsieita.  :chmm:

denis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtivakar Badiuko interviu ziurejau. Sake dar eksperimenta salej. Tai ji pjauna 10 is 10 kartu. O jis jau apie koki 30m turbut uzsmineja. Ir jo koviniais sugebejimais as neabejojiu :) cia peilis vs plikos rankos :)

--- Baigti citatą ---
Kuom jis uzsimineja 30 m  kad ji pjauna 10 is 10 kartu :chmm: ?  Kai eina peilis vs plikos rankos  tai yra absoluciai normalu kad zmogu gali papjauti... esme koks buvo pjovimas arba durimas ... Tai pasakimas "pjauna 10 is 10 kartu" nera objektivus.

Berserk:
 Zmones yra gana pragmatishki sutverimai kai bando sukurt ka nors tokio faino, su kuom galima pas ka nors atimti givybe.  As neprisimenu ar kazhkas yra bent pamynejas apie tai kad - peilis  buvo sukurtas tam kad igaut pranashuma.  Fizini ir psihologini. Todel jei ginklas yra pas mane as automatishkai esu kietesnis negu tu :]

Toliau bus mano asmeninis imho - vidutinishka asmenybe gaunanti ginkla (Peilis, kalashnikovas, bazuka, tankas :D ) igauna dydeli pasitikejima savimi ir nemirtingumo pojuti.  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Todel pakaushe nebeveikia, veikia tik dydelis pasiputes ego, su tuo ir reikia dirbti. Beabejo nepamirshtant apie musu visu baime priesh ginklus.

coffeedrinker:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtinormaliai jis juda :) ypac ivertinant ta jo 120-140 kg mase, tai net labai gerai sakyciau :) kokie tamstos rezultatai? noreciau pamegint papjaustyt jus (su medinuku aisku) :D

--- Baigti citatą ---

vadinasi nepakankamai gerai, betkuriuo atveju su tokia mase labai gerai judeti nelabai ir beimanoma. mano statistiku nera, as neskaiciuoju kiek is kiek mane papjove, bet kuo toliau treneruojuosi tuo aiskiau matau, kad koks baisus bebutu peilis jis yra zmogaus rankoje. kaip ten bebutu net per tanto jutsu pametes peili buvau, ir gyniausi. taip papjove, bet netaip jau ir lengvai, gyniausi pakankamai ilgai ir nagli smugiai (naturalus) pakankamai nesunkiai atsimusa i blokus, be api**simo niekaip. tik patirties trukimas neleido isnaudot kontrataku momentu, deja. bet jei kovotojas su patirtim, tada kita kalba. beje buvo atveju, kai tam paciam tanto jutsu laimi neginkluotas. pries kita apmokyta naudotis peiliu. o badiukas, nezinau ko jis ten treneruojasi 30m. rukopaske galbut, bet kad peilio/antipeilio technikas 30m slifavo labai abejoju. kaip ten bebutu jeigu per 30 metu jokio rezultato, tada tikrai ne kas. o del mano papjaustymo, tai visai idomu pabandyt butu, kadanors prie progos gal per koki saskrydi galesim pasibandyt  :kikena: su savo pazystamais visokiais (netreneruotais) tokius variantus vis bandau, prasau kad jie mane pjautu naturaliai su mediniu, bet pastarieji labai verkia, kad per skaudziai blokuoju ir seip kazkaip nesigauna jiems naturaliai  :nezino:

Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiLonsai, tai faktas, kad su Badiuku viskas tvarkoj.  :-)
Čia tik mūsų kavinukas vis iš statistikos rėmų iškrenta, jis kaip koks immortalas. Jo mokytojas S. Melnikovas netgi sakė, kad iš visų savigynų prieš peilį, yra vos kelios technikos, kurios veikia ir tai tik 7 iš 10 atvejų, jei asmuo gerai treniruotas. Bet žinai, prie moniko sėdint jokios peilių atakos juk nebaisios.  :friends:

--- Baigti citatą ---

prabilo kompiuterinis wingchiunas. taip sake 7 is 10. o ne 10 is 10.

Lonsas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiKad Badiukas kietas diadka tai manau niekam nekyla abejoniu.  :-) Bet matosi,kad be steroidu neapsieita.  :chmm:

--- Baigti citatą ---

cia vel atsimusam kas tie steroidai, labai jau plati savoka. susisaut kokio testorsterono, kad atlaikyt 2-3 trefkes i diena ir dar is ju max rezus pasiimt tai nematau nieko blogo :) o ar jis daug kazka varydavo tai xuj zn... powerlifteris ir tiek + naturaliai didelis zmogus. jei ten ugis koks 190, ta 100kg svert cia be problemu gali + dadek dar biski svorius sunkius ir po keliu metu tas 30kg tikrai ispudzio nedaro :) + pazek nei jis ryskus nei ka :) as 180, sveriu 85 kazkur :) ir cia be jokiu masiu auginimu, nieko. aisku nesu sausas visai, bet ir ne lasininis :) stangu nekilnodamas naturaliai 80 sverdavau. manau koki 100 naturaliai drasiai gali dakelt. po to jau gal sunkiau butu. taip, kad cia ir nuo sudejimo priklauso, tikrai nemanau, kad steroidai jo racione pagrindine vieta uzima :)

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją