AutoriusTema: Peilis : fantazija ir realybe  (Skaityti 93387 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 1680
  • Amžius: 37
  • Vieta: Anapus kompiuterio
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
Re: Peilis : fantazija ir realybe
« Atsakyti #225 įjungtas: 2011 Spa 02, 21:05:22 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
vakar Badiuko interviu ziurejau. Sake dar eksperimenta salej. Tai ji pjauna 10 is 10 kartu. O jis jau apie koki 30m turbut uzsmineja. Ir jo koviniais sugebejimais as neabejojiu :) cia peilis vs plikos rankos :)

keista kodel kitiems (net ir man) tokiu experimentu rezultatai geresni?  :chmm: greiciausiai todel, kad siti peiliu reikalai reikalauja gero judejimo ir greicio, ko pas ta 140kg sverenti kacioka ne su ziburiu nerasi. tai manes tai visiskai ir nestebina.
:kava:

"Kaip padaryti, kad smugis is kaires eitu kaip ish desines?"
"- treneruotis ir neuzdavinet durnu klausimu"

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #226 įjungtas: 2011 Spa 03, 00:18:02 am »
keista kodel kitiems (net ir man) tokiu experimentu rezultatai geresni?  :chmm: greiciausiai todel, kad siti peiliu reikalai reikalauja gero judejimo ir greicio, ko pas ta 140kg sverenti kacioka ne su ziburiu nerasi. tai manes tai visiskai ir nestebina.

normaliai jis juda :) ypac ivertinant ta jo 120-140 kg mase, tai net labai gerai sakyciau :) kokie tamstos rezultatai? noreciau pamegint papjaustyt jus (su medinuku aisku) :D
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Atsijungęs baramui fighter

• Rokudan (6 dan)
  • *
  • Žinutės: 3587
  • Amžius: 49
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #227 įjungtas: 2011 Spa 03, 00:20:27 am »
Apie šitą turbūt kalba eina? dėl kavinuko komentarų, nu ką čia bepasakysi, jam S. Seagalas su M. Riabko nebaisūs, ką ten kažkoks Badiukas, žirnas visas toks, taukais aptekęs, vienu žodžiu joks žvėris coffeedrinkeriui nebaisus.  :lauzo: :angel:

ОТВЕТСТВЕННОСТЬ без любви делает человека БЕСЦЕРЕМОННЫМ.
СПРАВЕДЛИВОСТЬ без любви делает человека ЖЕСТОКИМ.
ПРАВДОЛЮБИЕ без любви делает человека КРИТИКАНОМ.
ВЛАСТЬ без любви делает человека НАСИЛЬНИКОМ.
БОГАТСТВО без любви делает человека ЖАДНЫМ.
ВЕРА без любви делает человека ФАНАТИКОМ.

Atsijungęs baramui fighter

• Rokudan (6 dan)
  • *
  • Žinutės: 3587
  • Amžius: 49
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #228 įjungtas: 2011 Spa 03, 00:23:32 am »
Lonsai, tai faktas, kad su Badiuku viskas tvarkoj.  :-)
Čia tik mūsų kavinukas vis iš statistikos rėmų iškrenta, jis kaip koks immortalas. Jo mokytojas S. Melnikovas netgi sakė, kad iš visų savigynų prieš peilį, yra vos kelios technikos, kurios veikia ir tai tik 7 iš 10 atvejų, jei asmuo gerai treniruotas. Bet žinai, prie moniko sėdint jokios peilių atakos juk nebaisios.  :friends:
ОТВЕТСТВЕННОСТЬ без любви делает человека БЕСЦЕРЕМОННЫМ.
СПРАВЕДЛИВОСТЬ без любви делает человека ЖЕСТОКИМ.
ПРАВДОЛЮБИЕ без любви делает человека КРИТИКАНОМ.
ВЛАСТЬ без любви делает человека НАСИЛЬНИКОМ.
БОГАТСТВО без любви делает человека ЖАДНЫМ.
ВЕРА без любви делает человека ФАНАТИКОМ.

Atsijungęs J.

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2011
  • Žinutės: 104
  • Vieta: Vilnius

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #229 įjungtas: 2011 Spa 03, 12:51:23 pm »
Del Badiuko tai pasakysiu kad kietas diadka. Zino apie kovos menus,ir kiek zinau Kyokushin meistras jisai.
Ne koks pseudo meistras kaip buvo madinga,ir iki siol atsiranda...

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #229 įjungtas: 2011 Spa 03, 12:51:23 pm »

Funky_B

• Svečias
« Atsakyti #230 įjungtas: 2011 Spa 03, 14:45:24 pm »
Kad Badiukas kietas diadka tai manau niekam nekyla abejoniu.  :-) Bet matosi,kad be steroidu neapsieita.  :chmm:

Atsijungęs denis

• VIP narys
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 3034
  • Amžius: 48
  • Vieta: München

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Systema - rusu kovos menas
« Atsakyti #231 įjungtas: 2011 Spa 03, 15:51:26 pm »
vakar Badiuko interviu ziurejau. Sake dar eksperimenta salej. Tai ji pjauna 10 is 10 kartu. O jis jau apie koki 30m turbut uzsmineja. Ir jo koviniais sugebejimais as neabejojiu :) cia peilis vs plikos rankos :)
Kuom jis uzsimineja 30 m  kad ji pjauna 10 is 10 kartu :chmm: ?  Kai eina peilis vs plikos rankos  tai yra absoluciai normalu kad zmogu gali papjauti... esme koks buvo pjovimas arba durimas ... Tai pasakimas "pjauna 10 is 10 kartu" nera objektivus.
Любой бой – это вспышка, выстрел, взрыв, но управляемый взрыв, прицельный выстрел, направленная вспышка. И в основе любого боя лежат своевременность, точность и простота. А основой всей этой триады, её фундаментом, базой является спокойная, ровная психикa

Atsijungęs Berserk

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2006
  • Žinutės: 2090
  • Amžius: 40
  • Šalis: mt
  • skype - skovoroda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #232 įjungtas: 2011 Spa 03, 16:29:53 pm »
 Zmones yra gana pragmatishki sutverimai kai bando sukurt ka nors tokio faino, su kuom galima pas ka nors atimti givybe.  As neprisimenu ar kazhkas yra bent pamynejas apie tai kad - peilis  buvo sukurtas tam kad igaut pranashuma.  Fizini ir psihologini. Todel jei ginklas yra pas mane as automatishkai esu kietesnis negu tu :]

Toliau bus mano asmeninis imho - vidutinishka asmenybe gaunanti ginkla (Peilis, kalashnikovas, bazuka, tankas :D ) igauna dydeli pasitikejima savimi ir nemirtingumo pojuti.  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Todel pakaushe nebeveikia, veikia tik dydelis pasiputes ego, su tuo ir reikia dirbti. Beabejo nepamirshtant apie musu visu baime priesh ginklus.
« Paskutinis taisymas: 2011 Spa 03, 16:32:41 pm nuo Berserk »
aeterna
Я дерусь потому что ... дерусь (c) Портос
Смотри на мир простодушно как только что народившийся бычок, и не доискивайся до причин. Яо

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #233 įjungtas: 2011 Spa 03, 17:07:08 pm »
normaliai jis juda :) ypac ivertinant ta jo 120-140 kg mase, tai net labai gerai sakyciau :) kokie tamstos rezultatai? noreciau pamegint papjaustyt jus (su medinuku aisku) :D

vadinasi nepakankamai gerai, betkuriuo atveju su tokia mase labai gerai judeti nelabai ir beimanoma. mano statistiku nera, as neskaiciuoju kiek is kiek mane papjove, bet kuo toliau treneruojuosi tuo aiskiau matau, kad koks baisus bebutu peilis jis yra zmogaus rankoje. kaip ten bebutu net per tanto jutsu pametes peili buvau, ir gyniausi. taip papjove, bet netaip jau ir lengvai, gyniausi pakankamai ilgai ir nagli smugiai (naturalus) pakankamai nesunkiai atsimusa i blokus, be api**simo niekaip. tik patirties trukimas neleido isnaudot kontrataku momentu, deja. bet jei kovotojas su patirtim, tada kita kalba. beje buvo atveju, kai tam paciam tanto jutsu laimi neginkluotas. pries kita apmokyta naudotis peiliu. o badiukas, nezinau ko jis ten treneruojasi 30m. rukopaske galbut, bet kad peilio/antipeilio technikas 30m slifavo labai abejoju. kaip ten bebutu jeigu per 30 metu jokio rezultato, tada tikrai ne kas. o del mano papjaustymo, tai visai idomu pabandyt butu, kadanors prie progos gal per koki saskrydi galesim pasibandyt  :kikena: su savo pazystamais visokiais (netreneruotais) tokius variantus vis bandau, prasau kad jie mane pjautu naturaliai su mediniu, bet pastarieji labai verkia, kad per skaudziai blokuoju ir seip kazkaip nesigauna jiems naturaliai  :nezino:

Lonsai, tai faktas, kad su Badiuku viskas tvarkoj.  :-)
Čia tik mūsų kavinukas vis iš statistikos rėmų iškrenta, jis kaip koks immortalas. Jo mokytojas S. Melnikovas netgi sakė, kad iš visų savigynų prieš peilį, yra vos kelios technikos, kurios veikia ir tai tik 7 iš 10 atvejų, jei asmuo gerai treniruotas. Bet žinai, prie moniko sėdint jokios peilių atakos juk nebaisios.  :friends:

prabilo kompiuterinis wingchiunas. taip sake 7 is 10. o ne 10 is 10.

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #234 įjungtas: 2011 Spa 03, 17:23:57 pm »
Kad Badiukas kietas diadka tai manau niekam nekyla abejoniu.  :-) Bet matosi,kad be steroidu neapsieita.  :chmm:

cia vel atsimusam kas tie steroidai, labai jau plati savoka. susisaut kokio testorsterono, kad atlaikyt 2-3 trefkes i diena ir dar is ju max rezus pasiimt tai nematau nieko blogo :) o ar jis daug kazka varydavo tai xuj zn... powerlifteris ir tiek + naturaliai didelis zmogus. jei ten ugis koks 190, ta 100kg svert cia be problemu gali + dadek dar biski svorius sunkius ir po keliu metu tas 30kg tikrai ispudzio nedaro :) + pazek nei jis ryskus nei ka :) as 180, sveriu 85 kazkur :) ir cia be jokiu masiu auginimu, nieko. aisku nesu sausas visai, bet ir ne lasininis :) stangu nekilnodamas naturaliai 80 sverdavau. manau koki 100 naturaliai drasiai gali dakelt. po to jau gal sunkiau butu. taip, kad cia ir nuo sudejimo priklauso, tikrai nemanau, kad steroidai jo racione pagrindine vieta uzima :)
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

« Atsakyti #234 įjungtas: 2011 Spa 03, 17:23:57 pm »

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #235 įjungtas: 2011 Spa 03, 17:25:43 pm »
Kuom jis uzsimineja 30 m  kad ji pjauna 10 is 10 kartu :chmm: ?  Kai eina peilis vs plikos rankos  tai yra absoluciai normalu kad zmogu gali papjauti... esme koks buvo pjovimas arba durimas ... Tai pasakimas "pjauna 10 is 10 kartu" nera objektivus.

o koks skirtumas koks pjovimas? pasieme kaimietis girtas peili ir eina tau vidurius paleist. koks tau skirtumas kaip jis pjaus, "naturaliai" sakykim :D

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #236 įjungtas: 2011 Spa 03, 17:28:10 pm »
o del mano papjaustymo, tai visai idomu pabandyt butu, kadanors prie progos gal per koki saskrydi galesim pasibandyt  :kikena: su savo pazystamais visokiais (netreneruotais) tokius variantus vis bandau, prasau kad jie mane pjautu naturaliai su mediniu, bet pastarieji labai verkia, kad per skaudziai blokuoju ir seip kazkaip nesigauna jiems naturaliai  :nezino:

nu va ir gerai, as niekad tokiuose eksperimentuose nedalyvavau :) pasijusi kaip kokiam bare visai random bica :D pitbulis gal salma paskolins, galesi tada ir i zubus uzvost, jei peili atimt pagelbes :D

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #237 įjungtas: 2011 Spa 03, 17:34:48 pm »
vadinasi nepakankamai gerai, betkuriuo atveju su tokia mase labai gerai judeti nelabai ir beimanoma. mano statistiku nera, as neskaiciuoju kiek is kiek mane papjove, bet kuo toliau treneruojuosi tuo aiskiau matau, kad koks baisus bebutu peilis jis yra zmogaus rankoje. kaip ten bebutu net per tanto jutsu pametes peili buvau, ir gyniausi. taip papjove, bet netaip jau ir lengvai, gyniausi pakankamai ilgai ir nagli smugiai (naturalus) pakankamai nesunkiai atsimusa i blokus, be api**simo niekaip. tik patirties trukimas neleido isnaudot kontrataku momentu, deja. bet jei kovotojas su patirtim, tada kita kalba. beje buvo atveju, kai tam paciam tanto jutsu laimi neginkluotas. pries kita apmokyta naudotis peiliu. o badiukas, nezinau ko jis ten treneruojasi 30m. rukopaske galbut, bet kad peilio/antipeilio technikas 30m slifavo labai abejoju. kaip ten bebutu jeigu per 30 metu jokio rezultato, tada tikrai ne kas. o del mano papjaustymo, tai visai idomu pabandyt butu, kadanors prie progos gal per koki saskrydi galesim pasibandyt  :kikena: su savo pazystamais visokiais (netreneruotais) tokius variantus vis bandau, prasau kad jie mane pjautu naturaliai su mediniu, bet pastarieji labai verkia, kad per skaudziai blokuoju ir seip kazkaip nesigauna jiems naturaliai  :nezino:

prabilo kompiuterinis wingchiunas. taip sake 7 is 10. o ne 10 is 10.

1. Teorinį pjovimą tu maišai su realiu skausmu, adrenalinu ir iš tavęs bėgančiu krauju. Duok dieve tau nenusivilt.
2. Eksperimente sudalyvauti galiu. Ypač - jei žiemą vyks sąskrydis. Va tada ir patikrinsim kaip lėtai juda 110Kg pakankamai nedraugiškai nusiteikusios mėsos.

P.S.: sekančiame saskrydyje BŪSIU. Iš karto perspėju visus netikinčius - pervedė į kasdienę tarnybą, dabar jau galiu savaitgalius planuot ;)
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #238 įjungtas: 2011 Spa 03, 17:51:56 pm »
1. Teorinį pjovimą tu maišai su realiu skausmu, adrenalinu ir iš tavęs bėgančiu krauju. Duok dieve tau nenusivilt.
2. Eksperimente sudalyvauti galiu. Ypač - jei žiemą vyks sąskrydis. Va tada ir patikrinsim kaip lėtai juda 110Kg pakankamai nedraugiškai nusiteikusios mėsos.

P.S.: sekančiame saskrydyje BŪSIU. Iš karto perspėju visus netikinčius - pervedė į kasdienę tarnybą, dabar jau galiu savaitgalius planuot ;)

kazkodel treneravimosi pries peili faktas kaikuriems automatiskai reiskia nagla rovimasi gatvej ant peilio arba nemirtingumo pojucius. as irgi turiu peili + greitas kojas + bent kazkoki ginybos nuo peilio atidirbima, kuris beje patikrintas varzybose. ir beto, as ne durnas, nuginklavimo technikos kolkas nebent varzyboms. gatvej tai krastutinis ir paskutinis variantas.

beje, is medinio gavus irgi skauda, tikrai skauda, o kartais net ir kraujas bega.

anksciau ar veliau visiems teks nusivilt, "kiekvienam kietam atsiranda kietesnis" ir "takaja zhizn boica".

del ziemos tai man tinka. gal ir papjausit, bet man idomu paziuret. cia ziuriu susidaro jau visas fanu klubas "norinciuju pabadyti coffeedrinkeri". ok, galesit pabadyti, manes uzteks visiems. (cia sitoj vietoi patikslinsiu, kad pabadyti butent peiliu ir pageidautina mediniu. ne kokiunors siaudu ar dar kuomnors, o butent peiliu)

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #239 įjungtas: 2011 Spa 03, 19:12:14 pm »
kazkodel treneravimosi pries peili faktas kaikuriems automatiskai reiskia nagla rovimasi gatvej ant peilio arba nemirtingumo pojucius. as irgi turiu peili + greitas kojas + bent kazkoki ginybos nuo peilio atidirbima, kuris beje patikrintas varzybose. ir beto, as ne durnas, nuginklavimo technikos kolkas nebent varzyboms. gatvej tai krastutinis ir paskutinis variantas.

beje, is medinio gavus irgi skauda, tikrai skauda, o kartais net ir kraujas bega.

anksciau ar veliau visiems teks nusivilt, "kiekvienam kietam atsiranda kietesnis" ir "takaja zhizn boica".

del ziemos tai man tinka. gal ir papjausit, bet man idomu paziuret. cia ziuriu susidaro jau visas fanu klubas "norinciuju pabadyti coffeedrinkeri". ok, galesit pabadyti, manes uzteks visiems. (cia sitoj vietoi patikslinsiu, kad pabadyti butent peiliu ir pageidautina mediniu. ne kokiunors siaudu ar dar kuomnors, o butent peiliu)

Tai aišku, kad ne b..... biu :)

KAs dėl fanklubo - po kai kurių tavo pasisakymų, jau ir tave paspardyt norinčių ne vienas turėtų būti  :luztu:
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

« Atsakyti #239 įjungtas: 2011 Spa 03, 19:12:14 pm »