normaliai jis juda
ypac ivertinant ta jo 120-140 kg mase, tai net labai gerai sakyciau
kokie tamstos rezultatai? noreciau pamegint papjaustyt jus (su medinuku aisku) 
vadinasi nepakankamai gerai, betkuriuo atveju su tokia mase labai gerai judeti nelabai ir beimanoma. mano statistiku nera, as neskaiciuoju kiek is kiek mane papjove, bet kuo toliau treneruojuosi tuo aiskiau matau, kad koks baisus bebutu peilis jis yra zmogaus rankoje. kaip ten bebutu net per tanto jutsu pametes peili buvau, ir gyniausi. taip papjove, bet netaip jau ir lengvai, gyniausi pakankamai ilgai ir nagli smugiai (naturalus) pakankamai nesunkiai atsimusa i blokus, be api**simo niekaip. tik patirties trukimas neleido isnaudot kontrataku momentu, deja. bet jei kovotojas su patirtim, tada kita kalba. beje buvo atveju, kai tam paciam tanto jutsu laimi neginkluotas. pries kita apmokyta naudotis peiliu. o badiukas, nezinau ko jis ten treneruojasi 30m. rukopaske galbut, bet kad peilio/antipeilio technikas 30m slifavo labai abejoju. kaip ten bebutu jeigu per 30 metu jokio rezultato, tada tikrai ne kas. o del mano papjaustymo, tai visai idomu pabandyt butu, kadanors prie progos gal per koki saskrydi galesim pasibandyt

su savo pazystamais visokiais (netreneruotais) tokius variantus vis bandau, prasau kad jie mane pjautu naturaliai su mediniu, bet pastarieji labai verkia, kad per skaudziai blokuoju ir seip kazkaip nesigauna jiems naturaliai

Lonsai, tai faktas, kad su Badiuku viskas tvarkoj. 
Čia tik mūsų kavinukas vis iš statistikos rėmų iškrenta, jis kaip koks immortalas. Jo mokytojas S. Melnikovas netgi sakė, kad iš visų savigynų prieš peilį, yra vos kelios technikos, kurios veikia ir tai tik 7 iš 10 atvejų, jei asmuo gerai treniruotas. Bet žinai, prie moniko sėdint jokios peilių atakos juk nebaisios. 
prabilo kompiuterinis wingchiunas. taip sake 7 is 10. o ne 10 is 10.