Pagrindines diskusijos > Savigyna
Peilis : fantazija ir realybe
EzysGazuotas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiKad tai buvo peilio meistras tavo kelyje.
--- Baigti citatą ---
OT. Guli žmogelis ant operacinio stalo. Jaudinasi prieš operaciją. Chirurgas su kauke palinksta virš jo ir sako - Nebijok. Nespėsi užmigti ir vėl pabusi, greit baigsim operacija.
Po kelių akimirkų prabunda žmogelis, mato kad virš jo palinkęs žmogus, bet be kaukės. Žmogelis sako, daktare, aš jus pažinau ir be kaukės. Aš ne daktaras, aš Šv. Petras, atsako žmogelis...
Paladinas:
O shiaip cia kas nors pagalvojo apie toki dalyka, kad ir peiliai visokie buna, ar cia kaip ir su kitais dalykais, tai yra gatveje uzpuldineja tik profesionalus boksininkai, peilio meistrai ir ginkluoti tik Katanomis ar kitais panashaus ashtrumo ir ilgumo peiliais..? :laikr:
Vilkatas:
Registruotis arba PrisijungtiO shiaip cia kas nors pagalvojo apie toki dalyka, kad ir peiliai visokie buna, ar cia kaip ir su kitais dalykais, tai yra gatveje uzpuldineja tik profesionalus boksininkai, peilio meistrai ir ginkluoti tik Katanomis ar kitais panashaus ashtrumo ir ilgumo peiliais..? :laikr:
--- Baigti citatą ---
cia kaip minimum. Geriausia ko gali tiketis, tai atbukusi katana.
bornstubborn:
:luztu:
pitbull:):
Sito video aptarimas-reklamos aptarimas.Klipo esme isstumti savo produkta.Pasirinktas paprastas budas,"nuleisti" kitus ir papasakoti kokie "teisingi" mes.
Tada apie futbola galima spresti is va sito
Registruotis arba Prisijungti
Kas liecia bendrai video,rekomenduoju susirasti i-nete sita
Butinai sita
Savisvietai sekti kriminalinius ivikius,pabendrauti su pareigunais ir medikais.
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją