Pagrindines diskusijos > Savigyna
Peilis : fantazija ir realybe
Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiJeigu niekada nebandyti, aisku kad niekada ir neatimsi.
P.S
O kodel burinai reikia atimti, negu nera kitu variantu :rolleyes:
--- Baigti citatą ---
Va. Mintis, kurios aš seniai laukiau :alus:
coffeedrinker:
man siti video idomus pasirode, tai pasidalinsiu:
Registruotis arba Prisijungti
galvoju, kad nemazai tiesos pasake tas ciuvakas
su situ tik nevisai sutikciau. "begti, sleptis arba skristi" ne visada geriausi ir ne visada imanomi variantai.
nu ir sitas video, gal toks biski durnavotas ir ne i tema, bet man patinka. paprastumas ir teisingas atlikimas. sakyciau visai reali technika. dar turint raumenyje kas tokie rodo...
coffeedrinker:
Skeptikas:
99 proc. video imestu netgi cia mokina fantastisku veiksmu pries 'dzedajus" ginkluotus peiliais. O kadangi peilininko funkcija susiveda cia tik i "pagalba sensejui" - sekmes treniruojantis ;)
Kavinuk, tam kur "tau patiko" peilis irgi laikomas taip, kaip netgi tu niekados nelaikytum noredamas ka nors paskerst - ne ta nuotaika, ne tos uzduotys ir t.t. Iliuzinis puolimas - iliuzine gynyba - realioje situacijoje busi visiskai realus lavonas. Kas del "jei gali - bek" - beveik 100 proc. teisingas patarimas bet kurio rimtesnio konflikto atveju.
coffeedrinker:
o kaip del to video kuris tiesei virs jusu? ten irgi "pagalba sensejui"? :chmm:
man ****i kaip ten juos puola ju kolegos. mano kolega su kuriuo as treneruojuosi gauna velniu, jeigu pjauna ne istikruju.
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją