Vaje, pasirodo Vilniuje turime tiek karate meistrų!
O kažkodėl dauguma mano, kad Vilniuje karate-baletas. Reikia plačiau pasirodyti tiems meistrams, matyt. Nepasididžiuoti ir daugiau pakovoti, apginti karate garbę
Prasideda OT? Žiūrim, ką turim

Kadangi vis viena nesate pavardžių mėgėjas, tai gal užteks inicialų?
J. Ž. (vyr.) Europos čempionatas 2000 m. bronza
Europos čempionatas 2001 m. bronza.
Paruošė V. L. (mot.) - 2003 m. Europos čempionatas, juniorai, kumite, auksas, R. A. (mot.) - 2003 m. Europos čempionatas, juniorai, kumite, bronza, J. P. (vyr.) - 2005 m. Europos čempionatas, juniorai, kumite, auksas.
N. A. (mot.) - rašau tik pagrindinius čempionatus, kitaip rašyt tektų ilgai

2000 m. Europos tradicinio karate turnyras, kumite, auksas. 2001 m. Europos čempionatas, kumite bronza. 2002 m. Europos čempionatas, kumite, sidabras. 2003 m. Europos čempionatas, kumite, bronza. 2004 m. Europos Fudokan čempionatas, kumite, sidabras. 2004 m. Europos tradicinio karate čempionatas, kumite, sidabras. 2005 m. Europos tradicinio karate čempionatas, kumite, auksas, fuku go, sidabras.
R. B. (vyr.)2000 m. Europos čempionatas, bronza. 2004 m. Pasaulio čempionatas, fuku go rungtis, sidabras. 2006 m. Europos taurė, III vieta.
G. Š. (vyr.)2002 m. Europos čempionatas, bronza. 2003 m. Europos čempionatas, bronza. 2005 m. Europos čempionatas, bronza.
K. K. (mot.) 2006 m. Europos čempionatas, fuku go, auksas. 2006 m. Pasaulio čempionatas, fuku go, bronza.
Beigi yra dar trys žmonės, iškovoję Europos čempionatuose po bronzos medalį bei vieną sidabro medalį. Nebesiplėsiu, nes nepamenu, kuriais tiksliai metais tai vyko ir už ką
Tai va, kai 11 žmonių per 6 metus Europos bei pasaulio čempionatuose iškovoja 24 medalius, man kažkaip atrodo, kad jie "pakankamai plačiai pasirodo, nepasididžiuoja ir apgina karate garbę". Nežinau, Smaugly, bet kai šnekate vien tam, kad šnekėtumėt, nelabai susipažinęs su situacija, tai, man regis, jums garbės nedaro...
Dar kartą atsiprašau moderatorių už ne į temą pasiųstą žinutę, bet turėjau tą padaryti. Galiu tik pridėt į temą - matyt, tie žmonės ne už dyką ir ne šiaip sau gavo juodus diržus.