Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas
Širdies stiprinimas
Boomshaker:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiO pats medikas turbūt esate? :chmm: Ar Sveikatingumo klubo kūno rengybos treneris, sudarinėjantis visiems norintiems programas? :D
Dar minusą gausi, jei neversi savo nuorodų...Čia tipo parodai, kad googlini gerai? :chmm:
--- Baigti citatą ---
Taip. Esu didžiausiais medikas su X metų patirtimi, specializuojantis kūno rengyboje. O googlint tikrai moku. O apie minusą pagalvojęs iškart į kelnes pridedu.
Ką tai keičia?
Nesuprantu. Ar visdar neužtenka įrodymų, kad ilgalaikis štangų kilnojimas (teisingas) yra naudingas širdžiai ir kraujo spaudimo mažinimui.
Tokiam technologijų amžiuje gyvename, o sunku išsiversti kelias pastraipas...
Kam tikrai to reikės tas taip ir padarys.
Daugiau nebediskutuosiu.
Raimis:
Į kelnes dėt nereikia, nes smirdi. Googlint moka visi. Klausimas dėl mediko, parodytų su kokiu žmogumi čia vyksta diskusija. Kiekvienas sugebame svetimomis frazėmis dalinti patarimus, tačiau chamiškai to daryti nereikia. Yra tam tikros forumo taisyklės ir jų laikytis privalu. Hau, viską pasakiau
Dainiux:
Darbas su svoriais širdį tikrai stiprina, bet dėl spaudimo abejoju...Visi jėgos sporto atstovai turi didesnį kraujo spaudimą nei nesportuojantys žmonės. Ir šiaip, pas aktyviau sportuojančius žmones jis yra šiek tiek didesnis nei nustatyta gamtos.
P.S. aš, nemokantis anglų kalbos taip, kad išsiversčiau tokio lygio straipsnius, nutariau išverst paprastesnius dalykus. Paėmiau Jūsų niką...Gavosi : naktipuodis? Ar teisingai? :chmm:
siamas:
Registruotis arba PrisijungtiTaip. Esu didžiausiais medikas su X metų patirtimi, specializuojantis kūno rengyboje. O googlint tikrai moku. O apie minusą pagalvojęs iškart į kelnes pridedu.
Ką tai keičia?
Nesuprantu. Ar visdar neužtenka įrodymų, kad ilgalaikis štangų kilnojimas (teisingas) yra naudingas širdžiai ir kraujo spaudimo mažinimui.
Tokiam technologijų amžiuje gyvename, o sunku išsiversti kelias pastraipas...
Kam tikrai to reikės tas taip ir padarys.
Daugiau nebediskutuosiu.
--- Baigti citatą ---
''Sugryžki jaunyste
alyvom sužydėk,
tavęs aš ilgiuosi,
sugryžk ir paaskubėk.''Tipo folkloras.
Skeptikas:
Registruotis arba PrisijungtiVel gausiu ban tikriausiai...
Reiktų prisiminti ne tai ką pirmosios med. kursuose mokeisi, bet anglų kalbos žinias. Dar toje pačioje pastraipoje minima yra kraujo spaudimas (blood pressure), o ne susitraukimų skaičius .
--- Baigti citatą ---
Anglu kalbos zinias patikrino pries menesi, aciu - gavau NATO standarto ivertinima "gerai". :)
Kazkaip nelabai isivaizduoju, kaip 4 kartus pakelti spaudima, tiek pat kartu nepagreitinus sirdies darbo (apie ka, beje, irgi raso tavo straipsnyje). Na, nebent tik labai stipriai uzpakali uzraukt :D
O siaip - bet ka reikia daryti SU PROTU. Ir TEISINGAI. Ir tada pades ir svoriai, ir begiojimas, ir meditacija, bei dietos ;)
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją