Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas

Širdies stiprinimas

(1/12) > >>

Aurelijus:
Pasidalinkite patirtimi kaip (jeigu) stiprinate savo širdį. :)

MindeM:
HIIT. Pasidomėk tuo. Yra net tema tokia. Šiaip kai esu sveikom kojom, mėgstu šaudyklinį bėgima, taip pat atsispaudimas+pritūpimas su šuoliuku. Aš,kaip dziudo atstovas, dar darau priėjimus (shadow).

Vilius:
Širdį stiprina bėgiojimas.Lengva ristele.Ypač sveika didelis atstumas lėtu tempu, negu trumpas atstumas greitu.Kadangi taip stiprinama net tik širdis, bet ir  kraujotaka, plaučių darbas.

MindeM:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiŠirdį stiprina bėgiojimas.Lengva ristele.Ypač sveika didelis atstumas lėtu tempu, negu trumpas atstumas greitu.Kadangi taip stiprinama net tik širdis, bet ir  kraujotaka, plaučių darbas.

--- Baigti citatą ---

Mano atveju (dziudo) kova trunka 5minutes ir yra didelio intensyvumo su pertraukomis. Todėl bėgimas,o ypač ristele, gelbsti tik iš dalies.

Steve:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiŠirdį stiprina bėgiojimas.Lengva ristele.Ypač sveika didelis atstumas lėtu tempu, negu trumpas atstumas greitu.Kadangi taip stiprinama net tik širdis, bet ir  kraujotaka, plaučių darbas.

--- Baigti citatą ---
Tiesa lėtas bėgimas, dideliais atstumais teigiamai veikia širdį.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją