Sportas > MMA

UFC. Prognozės. Džiaugsmai. Nusivylimai

<< < (19/28) > >>

baramui fighter:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNu teip. Ir pagaliau ne arm-baru veiksmą užbaigė.
Dar tikėjausi daugiau iš Whittaker, tačiau matomai ne šį kartą.
Šiaip renginys visai patiko, tik kad DC plepį patiesė taip greitai, kad net mano gaspadinė suabejojo, ar nebus čia surežisuotas reikalas  :bandit:

--- Baigti citatą ---

Nepykit už nekuklų klausimą. :) Rimbai, Jūs kartu su gaspadine žiūrit UFC???  :oho:
Žinau porų, kur gaspadinės kartu su vyrais į žvejybą važinėja, bet kad UFC žiūrėtų... va čia tai tvarka šeimoje...  :handshake: :alus:

Rimbas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNepykit už nekuklų klausimą. :) Rimbai, Jūs kartu su gaspadine žiūrit UFC???  :oho:
Žinau porų, kur gaspadinės kartu su vyrais į žvejybą važinėja, bet kad UFC žiūrėtų... va čia tai tvarka šeimoje...  :handshake: :alus:

--- Baigti citatą ---
Ne tai kad žiūri, bet kai mes su vaikiu žiūrom, tai iš kambario nebėga. O kartais dar repliką kokią įtaiko. Ai, ir dar visą laiką žino už kurį sirgt (tipo kuris laimės) - už gražesnį.

Ir dar sako kad tę skerdynės, ir kad kenkia mano, kaip visapusiškos asmenybės raidai.

baramui fighter:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNe tai kad žiūri, bet kai mes su vaikiu žiūrom, tai iš kambario nebėga. O kartais dar repliką kokią įtaiko. Ai, ir dar visą laiką žino už kurį sirgt (tipo kuris laimės) - už gražesnį.

--- Baigti citatą ---

Ir kaip gaspadinės prognozės? Pildosi? :) Veikia mot. intuicija prognozuojant UFC rezultatus? :) Daug džiaugsmo ar nusivylimo būna, kai koks "gražuoliukas" laimi/nelaimi?  :angel:

Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiIr dar sako kad tę skerdynės, ir kad kenkia mano, kaip visapusiškos asmenybės raidai.

--- Baigti citatą ---
Nu kažkiek tame tiesos yra matyt.  :kikena:

Starka:

--- Citata ---BREAKING NEWS: Vitor Belfort out of UFC 173. Lyoto Machida is in facing Chris Weidman for the middleweight title.
Story: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

--- Baigti citatą ---

Mano nuomone net idomesne kova nusimato :)

Rimbas:
Viskas kaip ir logiška. Dar vakar perskaitęs apie TRT baną pagalvojau, kad Belfortas nestartuos 173. Machida arba Souza yra kaip ir realiausi kandidatai.
Prisiminiau viena Weidmano interviu po antros kovos su Andersonu, kur jis taikliai pastebėjo, kad dabar ant jo dantį griežia visa krūva piktų brazilų. Tai tikriausiai, jei Machidai nepaeis, Souza gali būt sekantis. Nes Bispingas nėra toks kietas treštokeris kaip Sonnenas ir kovos neišsikaulys, net jei Kenedy ir nugalės.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją