Tokie jau kaip Windows XP dirba
Zinot, kaip programuotojai issifruoja Windows XP? Ogi Windows Xrenovo Palucilos (Beje is asmenines patirties pritariu
)
Kas liecia Pride Vs. UFC, tai nenuorama silva buvo ne karta pareiskes, kad jis kautusi su Randy bet kokiomis salygomis (tipo, nugalejes taptu kieciausias pasaulyje
) . Bet, tiesa sakant, abejoju, ar jie susitars.
Nors is verslo puses butu idomus sprendimas, kadangi atsirastu galimybe pritraukti tiek JAV tiek Japonijos ziurovus, bet cia tik prielaida.
Manau, kad Shemrock'as Pride , beje veliau ir UFC (pries Tito Ortiz'a) kovesi, jau karjeros saulelydyje (kaip kad Saku dabar) ir todel jam ne itin sekasi. Manau, kad savu laiku, jis but nuslaves ir Pride. Nors, aisku toks pasidavimas kazkaip labai jau itartinas.
Man patinka vanderlejaus nusiteikimas, kuri jis skelbia savo interviu:
"As einu be jokio plano, be jokios isankstines nuostatos, idant galėčiau atitinkamai reaguoti į situaciją".
Pratesiant tema, kas dar veza Sakuraboje, tai kad sis bicas visuomet geros nuotaikos. Manau, kad is jo iseitu tikrai liuks soumenas. Pvz.
vienam interviu jo paklause:
Su kuo tu noretum kautis ateinanciame turnyre
S: Aisku, pirmoje eileje su Silva, bet kadangi esu suzeistas (jis tuo metu buvo pries ar po kelių operacijos) tai geriau butu su kuo nors irgi traumuotu
Arba paklaustas, kodel jis bande boksuotis su Silva atsake:
Maniau, kad galiu ji nokautuoti ar nuboksuoti (laisvas vertimas)
Nors jam dar toloka iki Rampage, tas paklaustas, ka mano apie rungtyniu pabaiga, atsake:
"I do not have crystal ball, I have two balls"
Beje yra naujienu apie Pride new years eve. Sakuraba nesikaus - per treniruotes suskilo šonkaulis ir dar kažkas lyg tai su stuburu, tad vietoje jo bus Mark Hunt iš K1 - paskelbsiu tinklapyje, kai baigsiu ruošt.