Sportas > Smūginis sportas

VII;IX Shotokan karate turnyras " Tigro kelias". 2010;2012m.

<< < (2/13) > >>

Dainiux:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTai ne aukšto lygio, o didelio masiškumo turnyras.
Aukšto lygio, kur nėra kategorijų pagal kiu laipsnius vyksta Panevėžyje Baltijos šalių klubų Shotokan karatė čempionatai (vaikams-jauniams) ir LR karatė šotokan čempionatai (jaunimui-suaugusiems).

--- Baigti citatą ---
Va galvojau galvojau, kaip čia nieko neįžeidus pasakyt, bet Jūs tą padarėt labai gerai  :clap:

Jidokwanas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTai ne aukšto lygio, o didelio masiškumo turnyras.
Aukšto lygio, kur nėra kategorijų pagal kiu laipsnius vyksta Panevėžyje Baltijos šalių klubų Shotokan karatė čempionatai (vaikams-jauniams) ir LR karatė šotokan čempionatai (jaunimui-suaugusiems).

--- Baigti citatą ---
Na Nesigincisiu.Mums tai bus isbandimas ir po jo spresim ar vaziuot i Panevezi ir LR cempionata  ;-)

Jidokwanas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiVa galvojau galvojau, kaip čia nieko neįžeidus pasakyt, bet Jūs tą padarėt labai gerai  :clap:

--- Baigti citatą ---
Praeitas Tigro kelias buvo gerai suorganizuotas ir jai ne fakyru palikti dumai butu viskas aukstumoje.Man asmeniskai paliko dideli ispudi,ko nepasakyciau apie Panevezi. Jokio sou tik kovos .

Dainiux:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiPraeitas Tigro kelias buvo gerai suorganizuotas ir jai ne fakyru palikti dumai butu viskas aukstumoje.Man asmeniskai paliko dideli ispudi,ko nepasakyciau apie Panevezi. Jokio sou tik kovos .

--- Baigti citatą ---
Po to šou vėdino dūmus, ko pasekoje peršalo po varžybų daug kas...Per daug dalyvių, nes iš ryto atvažiavus po pietų tik pajudėt išeini. Ttarp kata ir kumite- mūsų grupėje- tebuvo 10 min, pertrauka, nespėjau net normaliai prasitampyt, kas mano metuose jau būtina.
Norite šou- "Siemens" arenoje daro kasmet, tereikia nuvažiuoti ir pažiūrėti. O čia- varžybos ir tai yra akcentuojama. ( Panevėžy padarysim šou su "bitom" jei kas nori  :luztu: )

Raimis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiPo to šou vėdino dūmus, ko pasekoje peršalo po varžybų daug kas...Per daug dalyvių, nes iš ryto atvažiavus po pietų tik pajudėt išeini. Ttarp kata ir kumite- mūsų grupėje- tebuvo 10 min, pertrauka, nespėjau net normaliai prasitampyt, kas mano metuose jau būtina.
Norite šou- "Siemens" arenoje daro kasmet, tereikia nuvažiuoti ir pažiūrėti. O čia- varžybos ir tai yra akcentuojama. ( Panevėžy padarysim šou su "bitom" jei kas nori  :luztu: )

--- Baigti citatą ---
Teks jus su "ežiais" jau prie Kauno pasitikti. Bitom mat gasdina  :kikena:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją