Apie tas šakas: tai čia ir yra tas jujutsu principas pasiduoti, kad po to nugalėtum.
Nori, aš tau dar apie bambukus papasakosiu, jei jau taip?...
Šaka nulūžta nuo sniego ir ledo (prišala, mat), o bambuku sniegas iš viso nuslysta... tai čia - aikido!... :chick:
Smūgis, galintis pramušti sieną, bambuką tik sulenkia, kai išsitiesdamas jis grąžina sukauptą jėgą... tai čia - karate!... :boxing:
Aš ten kalbėjau apie bendrus principus - nereikia manyti, kad jie tik jujutsu yra.. :poke:
Šiek tiek informacijos gavau apie šita stilių(iš draugo pažystamo draugo, galima sakyt).
Oi, tai jau informacijos badu nesiskundžiame, jei ką... :hug:
Tai sako atemi tai yra smūgiai į jautrias kūno vietas kažkiek naudoti pradėta, kai paplito šaunamieji ginklai.
Lankas - irgi šaunamasis... :archery: Taip mąstau, ar neandartalietis jautrus buvo, ar vis tik kokiu pagaliu savo gentainiui į nejautrias kaldavo?... :bat:
Smūgiuodavo su odinėm pirštinėm kurio buvo su metalinėm plokštelem.
Tai jau kokias prie šarvų turėjo, tokiomis ir smogdavo... :knockout: Kitokių paprasčiausiai ir nebuvo. :fight:
Taip minėjo, kad pradžioje samurajus netekes ginklo bet kokiu budu stengdavosi priešininką pargriauti po to pribaigti jo paties ginklu.
Aš tai manau, kad stengdavosi geriau nešti muilą ir susirasti ką nors geresnio, nei glėbesčiuotis... :chainsaw:
Iš čia ir kilo pasitraukimai iš atakos linijos,
Aha, ypač - greiti ir bėgantys nuo ginkluoto priešininko! :pistoles:
sugriebimai.
Taip pat yr tokios technikos, kaip wejutsu-technika su virvėmis,
Ne, čia tai kiek tavo draugą pataisysiu: :evil5:
Hojo-jutsu - tai virvės ir supančiojimai, o wee-jutsu - tai dalis to, t.y. savo (ar svetimo, svarbu - ne geišos) pižamos diržo panaudojimai. :book:
skausmingi veksmai pirštams,
Taigi sakei, kad su kaustytomis pirštinėmis buvo?..

technikos su lazdomis nuo ilgosios bo iki 20cm ilgio lazdelių,
Kur aš jau apie tai pasakojau?... :V
išsivadavimai nuo sugriebimų, gynyba nuo smūgių.
...spyrių ir pan.
Gal vėl patikėjau reklama, kaip manot (tas brolis gezas jujutsu negyrė labai)?
Ne, čia reklamos tai nėra. 8)