AutoriusTema: Klausimas del bokso  (Skaityti 14966 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs EmJay

• 10 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lie 2013
  • Žinutės: 3
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Klausimas del bokso
« Atsakyti #45 įjungtas: 2013 Lie 16, 13:53:13 pm »
Aš trumpariagis -3. Jokio kontaktinio  sporto medikai man neleidžia (yra ir k.t sveikatos sutrikimų). (Bet kas jie tokie, kad man kažko neleistų? Aš tikiu, kad medikas gali duoti savo išvadas, o žmogus turi teisę pats apsispręsti.)
Kiekvienas esame individas, visi turim skirtingą požiūrį į gyvenimą ir vertybes, skirtingus principus bei galbūt esame iš skirtingų socialinių ar etninių ar dar kokių "tais" "sluoksnių". Bet kiekvienas turi teisę apsispręsti, ką veikti su savo gyvenimu.

boksas, šaudymas ir k.t. yra mano aistra, ir jokie medikų apribojimai iš manęs to neatimė ir neatims.

Peace.
Vienas dalykas yra kalbėti apie plaukiojimą su rykliais, tačiau visiškai skirtingas dalykas yra įlipti į vandenį ir ištiesų paplaukioti su rykliais...

Atsijungęs paslaptis

• Auksinis VIP narys
  • Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2009
  • Žinutės: 1518
  • Amžius: 41
  • Vieta: Vilnius

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #46 įjungtas: 2013 Lie 16, 18:27:08 pm »
Aš manau, kad medikai tau draudžia užsiimti boksų dėl rimtesnių priežasčių, nei asmeninės simpatijos/antipatijos-bet spręsti tau
Мы против войны.
Нам нужен мир.
Желательно, весь.

Atsijungęs BARS

• 8 kyu
  • *
  • Registracijos data: Geg 2008
  • Žinutės: 26
  • Amžius: 47
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #47 įjungtas: 2013 Lie 16, 21:00:00 pm »
Tai tu gali daryti ka nori, bet treneriai, varžybu organizatoriai ir t.t. turetų daug nemalonumų, jei užsilenktum per kokią treniruotę ar varžybas. Nekalbu jau apie artimus žmones. Tokia, manau, yra medicininės apžiūros esmė.   
“Unconscious people, even the ones who aren’t fat, are very heavy.”

Atsijungęs siamas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Kov 2008
  • Žinutės: 1799
  • Amžius: 61
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: is

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #48 įjungtas: 2013 Lie 16, 21:20:21 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Aš trumpariagis -3. Jokio kontaktinio  sporto medikai man neleidžia (yra ir k.t sveikatos sutrikimų). (Bet kas jie tokie, kad man kažko neleistų? Aš tikiu, kad medikas gali duoti savo išvadas, o žmogus turi teisę pats apsispręsti.)
Kiekvienas esame individas, visi turim skirtingą požiūrį į gyvenimą ir vertybes, skirtingus principus bei galbūt esame iš skirtingų socialinių ar etninių ar dar kokių "tais" "sluoksnių". Bet kiekvienas turi teisę apsispręsti, ką veikti su savo gyvenimu.

boksas, šaudymas ir k.t. yra mano aistra, ir jokie medikų apribojimai iš manęs to neatimė ir neatims.

Peace.
Visi individai pralaimėjo mūšį tada kai buvo įvesti saugos diržai automobiliuose. Aš iki dabar nesuprantu kodėl kažkas spręndžia kas man saugu(gal aš visai nenoriu to saugumo)
Atsiprašau už ne į temą.
Nėra šventojo be praeities ir nėra nusidėjėlio be ateities

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #48 įjungtas: 2013 Lie 16, 21:20:21 pm »